Ga naar inhoud

aim

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

aim's prestaties

  1. Omdat ik er niet genoeg van ken zal ik hulp van een neef moeten inroepen. Toch heel hartelijk bedankt!!
  2. Window XP Vorige zondag, 26 augustus, hebben we nog gewoon via skype met onze zoon in Australië gesproken. Vrijdag hebben ze telenet geïnstalleerd (draadloos internet, TV en telefoon). Afgelopen zondag lukte het dus niet meer....
  3. Ja, router start opnieuw op. Maar het probleem blijft hetzelfde!
  4. Van dat draadloos internet blijf ik liever af... ik ken er niets van .... gewoon dat "kastje" uittrekken en terug insteken? Wat als mijn heel internet dan niet meer werkt?
  5. Lukt niet. Ik zaal hulp moeten vragen....
  6. Sinds vrijdag heb ik internet van Telenet. Alles werkt prima, tot ik vandaag op skype wou. Ik kan skype openen maar als ik mijn webcam wil aansluiten, dan heb ik geen internetverbinding meer. Het ligt echt aan Telenet en mijn webcam (CMP-WEBCAM60) want voordien werkte alles nog correct. De telenet-klantendienst heeft mij proberen te helpen maar het lukte niet. Wat is er mis?
  7. Het is gelukt, tenminste bij het andere geheugenkaartje!!!! (Ook met Recuva) Op dit kaartje staan 488 foto's: allemaal terug kunnen halen op één na. Dus zal het wel aan het andere kaartje liggen: is ook al wat ouder. Ik durfde het eigenlijk niet te proberen met dit grotere kaartje: hierop staan de meeste foto's van de reis naar Australië (op bezoek bij onze oudste zoon). Hartelijk dank voor jullie hulp!!!
  8. Ja, de foto's staan op de harde schijf. Kan ik - naast Recuva - nog zo'n andere programma downloaden zonder problemen?
  9. [TABLE=class: forumline] [TR] [TD=class: row1, width: 100%][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]Het probleem is dat de bestandsnaam gewijzigd is: De foto's staan normaal zo beschreven: IMAG1150.JPG Nu staan ze als -MAG1150.JPG Ik kan de foto's niet openen - niet zien.. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: row1, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE]
  10. Ja, dat is de bedoeling niet... maar ik wist niet op welk forum....
  11. Nee, dat lukt ook niet: dit is geen geldig bitmapbestand.... Ik begrijp niet waarom die "I" uit IMAG1150.JPG vervangen is door een liggen streepje _ Waar is het fout gegaan?
  12. Ik heb het programma Recuva geïnstalleerd. Mijn camera heb ik aangesloten en ik zie in 'Recuva' de bestanden: sommige hebben een rood bolletje en zijn niet terug te halen, andere een groen bolletje en zijn 'uitstekend'. Maar ik zie geen 'voorvertoning'. Ik heb enkele foto's teruggehaald en in een map geplaatst. De foto's staan normaal zo beschreven: IMAG1150.JPG (voorbeeld) Nu staan ze als _MAG1150.JPG opgeslagen en kan ze helemaal niet openen. (programma opent wel maar er is niets te zien) Ik gebruik Ulead Photo Explorer. Wat heb ik fout gedaan?
  13. Ik heb het programma Recuva geïnstalleerd. Mijn camera heb ik aangesloten en ik zie in 'Recuva' de bestanden: sommige hebben een rood bolletje en zijn niet terug te halen, andere een groen bolletje en zijn 'uitstekend'. Maar ik zie geen 'voorvertoning'. Ik heb enkele foto's teruggehaald en in een map geplaatst. De foto's staan normaal zo beschreven: IMAG1150.JPG (voorbeeld) Nu staan ze als _MAG1150.JPG opgeslagen en kan ze helemaal niet openen. (programma opent wel maar er is niets te zien) Ik gebruik Ulead Photo Explorer. Wat heb ik fout gedaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.