Ga naar inhoud

giecie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

giecie's prestaties

  1. Ik heb het virus kunnen verwijderen d.m.v. de beschreven procedure op Computer criminaliteit: Kwaadaardige software blokkeert PC's van eindgebruikers en lijkt afkomstig van Ecops, FCCU of een andere buitenlandse politiedienst Boot via USB, cleanen met full scan en vervolgens PC opnieuw opstarten. Nadien nog met MalewareBytes registry settings weggenomen & CCleaner om temp & registry op te kuisen. Ondanks dit probleem opgelost is blijft het probleem in de safe mode. Een chkdsk c: /f brengt ook geen oplossing, zoals gesuggereerd in de BSOD tekst.
  2. Op mijn PC heb ik nu 3 dagen een popup van FCCU. Een scan met Kaspersky Rescue Disk geeft geen virussen bekend. Opstarten in SafeMode geeft mij BSOD (Blue Screen of dead), dus geen optie. Dus ik ontbreek ook een Hijackthis log om verder te kunnen analyseren... Welke opties heb ik nog?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.