Ga naar inhoud

Tantie

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tantie

  1. Ondanks het feit dat er op onze dochter haar laptop Bitdefender staat, heeft zij enorm veel last van reclame tijdens het surfen. Van zodra zij een pagina opent, openen er zich in een mum van tijd zowel links, rechts, onderaan als bovenaan andere vensters met reclame (soms ook seksueel getint). Het brengt niet op van de kruisjes bij deze vensters aan te klikken want in een mum van tijd openen er zich nieuwe vensters. Moeten wij haar laptop binnenbrengen of kunnen wij zelf iets doen ? Alvast bedankt !
  2. Beste 'porrelaar' Een GROTE dankjewel ! Als computerleek heb ik de duidelijke instructies van jou opgevolgd en inderdaad... ik kan alles weer lezen ! SUPER ! Ik vreesde dat er meer aan de hand was maar dit is gelukkig niet het geval... Nog een prettig eindejaar en nogmaals bedankt voor de hulp !
  3. Als ik mails ontvang waarbij ik moet doorklikken om een aanbieding te lezen, meer info te lezen over een product, bestand,... krijg ik steeds foutmeldingen. Ik hoop dat het mij lukt om een bijlage toe te voegen zodat het duidelijk wordt wat ik bedoel... Ik heb dit vroeger nooit gehad Weet er iemand hoe ik dit kan oplossen ? Alvast bedankt ! Foutmeldingen.doc
  4. Als ik mijn Outlook wil openen, wordt het postvak IN niet geladen maar verschijnt er meteen een kadertje met volgende titel : 'MobileMe Services werkt niet meer'. Daarin staat het volgende te lezen : Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt. Het programma wordt gesloten en u krijgt een melding als een oplossing beschikbaar is. Na enige tijd wachten, verschijnen uiteindelijk dan toch mijn mails. De ene keer duurt het langer dan de andere keer. Weet iemand wat ik moet doen om deze melding niet meer op mijn scherm te krijgen ? Alvast bedankt !
  5. Dankjewel voor de reacties ! @ Kurtt : onze computer is van 2008... Welke betalende programma's raden jullie aan ? Ook daar is een enorme keuze en als computerleek op dat gebied zijn alle tips welkom... ;-)
  6. De voorbije jaren installeerde ik altijd een aangekocht antivirus programma o.a. Norton, Panda en Kaspersky. Nu heb ik mij laten vertellen dat deze aangekochte en soms 'dure' programma's niet echt beter zijn dan programma's die je gratis kan vinden op het internet. Dus nu komt mijn vraag, is dit ook waar ? Zo ja, welk(e) gratis programma('s) raden jullie dan aan om te installeren op onze pc ? Onze computer is wel al enige jaartjes oud ;-) Alvast bedankt, Tanja
  7. Dankjewel voor deze snelle reactie en duidelijke uitleg (zeker voor een computerleek ) We zullen er meteen eens werk van maken. Ook het vinden van een goed antivirus/beveiligingsprogramma is niet vanzelfsprekend. De ene raadt Kaspersky aan, de andere Avast, Bullguard, Panda,...) Raak daar maar wijs uit !
  8. Op onze vaste computer en laptop hebben wij Kaspersky Internet Security staan. Nu heb ik mij laten vertellen dat het ook raadzaam is om een soort van 'schoonmaak' programma te installeren zodat de snelheid en functionaliteit (bijna) niet verloren gaat. Men sprak over Tune Up Utilities of Advanced System Optimizer. Ik heb al wat leeswerk verricht omtrent beide programma's maar daar wij (mijn echtgenoot en ik) nogal computerleken zijn, weten we niet goed wat we hiermee moeten beginnen ? Kunnen beide programma's (Kaspersky en één van de andere) samenwerken op de pc of werken ze elkaar tegen ? Hebben jullie tips of raad ? Onnodig kosten doen is ook niet aan de orde vinden we maar de dag van vandaag en zeker met tieners in huis, is het misschien nuttig om de computer(s) zo goed mogelijk proberen te beveiligen... ?!? Alvast bedankt !
  9. Joepie !!!! Het is terug in orde Hartelijk dank voor de snelle reactie en de hulp ! Vriendelijke groetjes, Tanja
  10. Windows Vista Home Premium... kan dat ? Sorry hoor, ik kan overweg met mijn pc wat betreft documenten maken, opzoeken,... maar voor de rest ben ik echt wel een leek...
  11. Ik heb het programma ATI ... van mijn computer verwijderd. vanaf dan klopt de verhouding van mijn weergegeven beeld niet meer (lijkt wel uitgerokken). naar het schijnt heb ik mijn videokaart verwijderd. weet er iemand hoe ik dit zelf terug kan oplossen of moet ik mijn computer binnenbrengen in een pc winkel ? ik ken er allemaa niet zo veel van...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.