Ga naar inhoud

janchik43

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door janchik43

  1. Bedankt Jion, Ik dacht dat als ik IObit nam er gelijk een antivirus opzat, ben natuurlijk een leek op dat gebied. Omdat ,dankzij ASC, mijn PC nu weer redelijk normaal is, dacht ik het beste systeem qua bescherming te hebben gevonden. Ik ga nu op zoek naar een anti virus. Laat nog weten wat ik ga installeren.
  2. Eerst wil ik jullie bedanken voor de felicitatie die ik met mijn verjaardag van jullie ontving. Als 70 jarige ontvang je steeds minder felicitaties, maar ja logisch dus niet getreurd. Verder wil ik toch even reageren op Dalderup, n.l. zijn advies om A.S.C van de PC te halen. 1 jaar geleden kreeg ik vanuit het niets ineens 3 a 4 maal per dag het BSOD. Ik heb een desktop ACER M1800, HDD 1 TB, 4 GB RAM, wind.7, 64b. CPU intel Premium dualcore E 5400, aangeschaft in jan.2010. Ik heb toen 4 maal mijn PC opnieuw geladen met Windows 7-64. Ik bleef last houden van hangen, slecht opstarten, BSOD. Ik had toendertijd ook Norton 360, wat mij bijna 100 Euro per jaar kostte. Ook dit programma vertoonde kuren, crashte regelmatig, moest het iedere keer weer opnieuw inladen etc. Kreeg melding van Windows op een dag, dat er een fout in mijn hardware zat, maar zij konden niet aangeven waar. Ik had ook met Ccleaner getracht om het probleem op te lossen, Niet dus, hoewel het een goed programma is. Hierna abonnement op PC fighter uit Kopenhagen genomen. Ook waardeloos. Omdat ik gepensioneerd ben, heb ik alle tijd en vind het als niet-technicus en digibeet nog leuk ook om alles uit te proberen, en hierdoor te leren. Een mens is nooit te oud, nietwaar. Ik ben hierna bij ASC terechtgekomen, hoe weet ik niet meer en heb eerst de gratis versie geprobeerd. Wat al mijn duur betaalde Anti virus programma,s niet lukte, lukte ASC wel. Bij de eerste scan plaatste hij al het virus Recycle Bin in quarantaine, wat dus mijn dure versie van Norton 360 niet ontdekte Hierna toch maar de betaalde versie Advanced System Care Ultimate + IObit Malware fighter aangeschaft. tesamen voor nog geen 4 tientjes voor 3 PC's. Norton verwijderd. Nu heb ik al een paar maanden geen BSOD gehad. Alleen is het opstarten nog een beetje traag, maar dat ben ik ook:-)) Dus ik hoef nu geen dure monteur langs te laten komen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.