Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

MINIMEXX

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MINIMEXX

  1. Bedankt voor de info. Maar ik krijfg de info dat het probleem niet kan worden opgelost. Voor in te loggen op dell denk ik dat ik paswoord nodig heb? Dat heb ik momenteel niet. Luister nu muziek en was superslecht. Nu iets beter..... Hoe langer de pc opstaat hoe minder hapering...Ik zoek alvast voort en nog eens bedankt voor de pogingen dit op te lossen;)à
  2. Hapert zowel met hoofdtelefoon als via de luidsprekers. Is een Laptop DELL inspiron.............
  3. Hey, Al sinds lange tijd hapert het geluid in windows 7. Eender wat ik doe. Via site of cd. Niet constant er zijn ook momenten dat het doed gaat....iemand een idee?? thx, Minimexx
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.