Ga naar inhoud

asneyers

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

asneyers's prestaties

  1. Gewoon magnifiek, nu hoop ik nog deze grafiek te kunnen doorgronden en op het werkblad toe te passen. In elk geval: superbedankt!
  2. In bijlage (hoop ik) vind je een aangepaste versie van het orgineel. De informatie is "vertrouwelijk" en gooi ik niet op het net. Je vind in dit bestand dus twee bladen, het tweede blad geeft een hele reeks data weer, op blad één moet deze data worden gesorteerd per kaart. Maar zoals je kan zien heb ik "open" rijen. Mijn bedoeling is dus deze regels eruit te krijgen en een vloeiende lijst te verkrijgen per kaart. Het is mogelijk dat dit ook via verticaal zooeken kan gebeuren, als jij me een goede oplossing toereiken ben ik zeer tevreden ongeacht welke formules hiervoor gebruikt zijn. Alvast bedankt voor de moeite thanks. Voorbeeld.xlsx
  3. Ik zou willen dat er op de plaatswaar jij "fout" schrijft, een soort formule komt zodat als TANKKAARTEN!$A$1=Tankbeurten!$X3 onwaar is, excel de volgende rij gaat zoeken waar TANKKAARTEN!$A$1=Tankbeurten!$X3. Anders heb ik één rij met gegevens, twee of drie rijen met een vermelding "onwaar", weer een rij met gegevens, enz.
  4. Ik heb op één tabblad een lijst staan met gegevens met tankbeurten, ik zou voor elke tankkaart een aparte lijst willen. Maar ik krijg steeds "onwaar" als er op die rij zich een andere tankkaart bevindt. Ik zou de rijen met een andere tankkaart willen overslaan. Momenteel gebruik ik deze formule: =ALS(TANKKAARTEN!$A$1=Tankbeurten!$X3;Tankbeurten!$V3) Hier moet zeker nog iets achter komen voor als de vergelijking TANKKAARTEN!$A$1=Tankbeurten!$X3 onwaar is, maar geraak hier niet aan uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.