Ga naar inhoud

jelle9880

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jelle9880

  1. Oke, dat zou moeten lukken. Als je op onderstaande link klikt kom je op de site van NVIDIA terecht. Daar zoek je naar GeForce 100M series (Notebooks). Drivers - Download NVIDIA Drivers Ik deed het eventjes voor jou en ik denk dat deze zou moeten werken. (Als je Windows 7-64 bit hebt). NVIDIA DRIVERS 296.10 WHQL Normaal gezien levert NVIDIA een Control Center bij hun drivers: dus als je deze hebt, sluit je het scherm/ tv aan en pas via het Control Center de extra beeldscherm opties aan.
  2. Hey, wat mogelijk kan helpen is het downloaden van een Control Center voor je video kaart. Ik weet dat dit lukt voor Nvidia en AMD. Daarna zal je in dit Control Center een beetje kunnen "uitzoomen" zodat alles mooi zichtbaar is. Of dit mogelijk is bij andere video kaarten weet ik niet. Welke video kaart heb je ?
  3. Ik heb dus het AMD Control Center gedownload. Hier kon ik het scherm dus "uitrekken". Gewoon zorgen dat er 0% overscan is. Bedankt voor je hulp .
  4. Hey Ik denk dat ik niet helemaal duidelijk was. Ik koos namelijk al voor de optie uitbreiden: mijn laptop links, extern scherm rechts. Met de gewenste resoluties. Als ik voor het extern scherm de grootste resolutie neem, is deze volledig, maar sluit het niet mooi aan de met het scherm zelf; het vertoont een zwarte rand. Deze zou ik graag wegwerken. mvg Jelle
  5. Hey. Ik heb een MacBook Pro met resolutie 1400*900. Aangezien ik in de richting Architectuur zit moest ik Windows 7 installeren om de lessen Autocad te volgen. In deze richting moet je veel tekenen, dus kocht ik mezelf een extern scherm om meer werkruimte te hebben. Maar wanneer ik dit scherm aansluit via een HDMI kabel, zijn de passende resoluties uitgerokken. En de grootste resoluties hebben zwarte randen aan de zijkant, dus sluit het niet mooi aan met het scherm. Enig idee om dit op te lossen ? Mvg, Jelle
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.