Ga naar inhoud

geerolfski

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over geerolfski

  • Verjaardag 30-08-1992

geerolfski's prestaties

  1. is nogal moeilijk aangezien de pc op 80km van m'n voordeur staat, en ik deze herstel (probeer) met teamviewer...
  2. in veilige modus systeemherstel gedaan, terug naar 't begin... blokjes op 't scherm, zie screenshot
  3. De pc stond al op 32bit, daar lag het probleem dus niet. Daarna eens de nieuwste driver geïnstalleerd, en nu telkens als de pc gestart iets en ik open een programma wordt het volledige scherm zwart!!
  4. Hallo, ik heb de pc van een vriendin, die allemaal blokjes op 't scherm heeft zoals op de screenshot te zien is. Ik dacht dat het aan de grafische kaart zou kunnen liggen. het gaat om een pc met volgende eigenschappen: GraKa: nVIDIA GeForce 7300 GT (Asus EN7300GT) CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) Moederbord: Asus P5B-Plus Series (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) iemand een idee wat er gaande kan zijn? greetz jelle
  5. Hij kan niet geïnstalleerd worden op een Vista en op een windows 7, hij komt van bij de Saturn. Hopelijk nemen ze hem daar nog terug na meer dan 2 weken :-s
  6. update: Ik heb de betreffende dongle die ik niet kon installeren eens bij mij thuis op een windows 7 pc proberen te installeren, en hier gaat het ook niet. Mijn besluit, kapotte dongle? want andere dongles, ook van hama kon ik voordien op iedere pc deftig installeren en gebruiken. Graag jullie mening
  7. Ik heb bij mij thuis op een windows 7 computer een bluetoothdongle perfect kunnen installeren. Toen ik het met dezelfde CD (van hama) probeerde bij die vriend ging het nog steeds niet. Als ik kijk bij apparaatbeheer staat er 3 keer "microsoft 6to4 adapter" met een geel uitroepteken bij. Als ik de drivers ervan probeer te updaten met de CD zegt hij dat de nieuwste drivers al geïnstalleerd zijn. Is er een oplossing?
  8. Maar de pc is niet van mij, en de eigenaar heeft niet zoveel geld dat hij het daaraan kan spenderen... bestaan er geen gratis alternatieven?
  9. er staat bij dat je het moet kopen :-s BlueSoleil - Bluetooth Software,Bluetooth Driver,Bluetooth Dongle Unit Price : US$ 27.99
  10. maar die is dan betalend? ---------- Post toegevoegd om 09:58 ---------- Vorige post was om 09:57 ---------- en op mijn pc met Windows 7 loopt een oude versie van Bleusoleil wel perfect (is wel met een andere dongle)
  11. Na het opnieuw installeren van Bluesoleil kreeg ik opeens een bluescreen waarna de pc opnieuw opstartte. En dit gebeurde telkens opnieuw doordat Windows bluesoleil automatisch opstartte. Ik heb daarna een systeemherstel gedaan waardoor bluesoleil weer verwijderd was.
  12. Ik heb een usb bluetooth dongle van Hama aangeschaft. Ik heb een pc met Windows Vista Home Premium, een HP Compaq. Als ik de usb stick insteek wordt ie niet herkend. Als ik de drivers van de site haal en installeer, installeert hij bluesoleil, maar komt er opeens een dialoogvenster "installatie mislukt". Ik kan het programma starten en de dongle is zichtbaar onder ComputerBeheer. Maar ik kan deze niet gebruiken en gewoon terugvinden in windows. Wie kan me helpen?
  13. Ik heb ondertussen een nieuwe harde schijf gekregen van Pixmania. Maar ik heb nooit iets gehoord over wat er nu fout was. bedankt
  14. De HDD is ondertussen teruggezonden naar Pixmania, dit gelukkig onder garantie want hij was nog maar 2 weken oud. Toch bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.