Ga naar inhoud

Marinus Jan

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marinus Jan's prestaties

  1. Mijn oude harddisk met windows 98 en alle bestanden heb ik in 2009 als externe schijf op mijn PC met windows XP professional aangesloten. Twee fotobestanden (folders) zijn bij het overzetten op windows XP (onderweg) verdwenen! Ik kan het probleem niet anders beschrijven. Is er een mogelijkheid om de twee folders terug te vinden op de oude harddisk die als externe schijf (E:) is aangesloten. Wie weet raad voor mij? Bij voorbaat dank Marinus Jan
  2. De back-up is gemaakt met Windows XP. Voordat ik een nieuwe externe harde schijf ga instaleren, wil ik graag de huidige eerst opschonen. Normaliter is 32,9 GB voldoende voor mij omdat ik geen muziek en films download!
  3. Ik ben dan weliswaar een geoefend gebruiker maar zit toch met een probleem. Ik zoek een antwoord op volgende vragen: Mijn PC heeft een capaciteit van 32,9 GB Vandaag heb ik een back-up gemaakt en nu zijn er nog slechts 2.71 GB vrij! 30.2 GB zijn bezet. Ik wil graag zo speodig mogelijk twee verouderde, nooit voltooide back-up's uit 2010 definitief van mijn harde schijf verwijderen (2.29 GB en 68.5 MB) Tevens kan ik de schijf door gebrek aan vrije capaciteit niet defragmenteren. Waar kan ik de vandaag gemaakte back-up terug vinden en eventueel ongedaan maken of aanpassen zodat er minder opslagruimte benodigd wordt? Ik ben dankbaar voor een paar nuttige tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.