Ga naar inhoud

marcelloes

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marcelloes's prestaties

  1. ik heb hem al naar mijn dochter in Alkmaar gebracht , ik had dit bestand al gedownload maar kon er niets mee nu weet ik het wel jammer maar als ik er weer heen ga probeer ik het wel bedankt voor alle hulp ook van alle andere forumleden top, tot de volgende keer. ik weet niet hoe ik chat moet beëindigen ?? oke laat het dan maar nog open bedankt🙂
  2. ik heb hem al naar mijn dochter in Alkmaar gebracht , ik had dit bestand al gedownload maar kon er niets mee nu weet ik het wel jammer maar als ik er weer heen ga probeer ik het wel bedankt voor alle hulp ook van alle andere forumleden top, tot de volgende keer. ik weet niet hoe ik chat moet beëindigen ??
  3. alleen geeft hij nog steeds aan in apparaten dat er een probleem is
  4. kan je de bluetooth niet definitief verwijderen zodat deze niet meer terug gezet wordt deze gebruik ik toch nooit
  5. PCI\VEN_1002&DEV_9648&SUBSYS_168B103C&REV_00 USB\VID_03F0&PID_311D&REV_0001 dit zijn de gekopieerde bestanden
  6. ik denk dat het probleem is dat deze programma's niet werken op windows 10 er stond namelijk win 7 op
  7. ik heb het desbetreffende programma opnieuw geïnstalleerd, dit heb ik al een paar keer aan gegeven ik wil niet in herhaling vallen,maar ik weet niet wat je ander s bedoeld.
  8. ik heb op internet op google het probleem gemeld dan krijg je sites die aangeven de oplossing te hebben maar daar heb je niets aan. ik heb ashampoo driver updater geinstalleerd ,die vernieuwd de stuurprogramma's maar als ik dan weer naar apparaatbeheer ga dan is het probeem er nog steeds. op nieuw installeren doet ook niets.Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth 3.0 Adapter is gestopt en geeft code 43 aan. het zelfde geld voorOnbekend USB-apparaat (verzoek voor apparaatdescriptor is mislukt) ook code 43
  9. Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth 3.0 Adapter het is niet zo simpel ik weet er genoeg van af een heleboel lukt mij wel maar dit gaat niet, er moet waarschijnlijk iets in mijn windows gewijzigd worden om het te laten werken.
  10. nee dat werkt niet het probleem is groter maar bedank
  11. heb ik al geprobeerd lukt ook niet sorry
  12. ik heb een hp probook 4535s daar heb ik windows 10 op gezet en nu geeft hij problemen zie hier onder Onbekend USB-apparaat (verzoek voor apparaatdescriptor is mislukt) Qualcomm Atheros AR3011 Bluetooth 3.0 Adapter is gestopt en geeft code 43 aan. ik heb alles al geprobeerd niets helpt
  13. als je dat zou willen vragen heel graag ,alvast bedankt.
  14. ik heb al overal gezocht op medion op ebay enzovoorts.niet te vinden hij is bij het scharnierpunt van de bodem behuizing af gebroken een rot plek om zelf te repareren. maar misschien weet jij nog een site.
  15. ik bedoel van de laptop de onderkant waar het moederbord en het scherm op gemonteerd is
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.