Ga naar inhoud

kezza

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kezza

  1. Ik heb Windows Update gedaan, CCleaner, avast en malwarebytes. Raad je me Secunia of Update checker misschien nog? Of, is er iets dat je adviseert om juist niet te installeren? Komt ook de nieuwste DirectX met Windows Update of moet dat handmatig? Nog tips voor kompleet nieuwe back-up? Ik kan me niet permitteren om weer met lege handen te staan bij een nieuwe crash.
  2. Ik zie nu pas (SP1 is al bezig met downloaden), dat bij de instructies staat: "Klik niet op downloaden als u slechts een computer wilt bijwerken: een kleinere, geschiktere download is nu beschikbaar via Windows Update." Dan SP2 met Windows Update straks, of toch via jouw link?
  3. ok. sorry dat ik je zo lang bezig houdt:top:
  4. OK, super bedankt. Is Avast voldoende of moet nog iets erbij? Dan is mijn probleem opgelost. Wie moet dan op opgelost klikken? Ik of jij als moderator?
  5. Zo, alles is al BACK! Bedankt voor je hulp! Dus, eerst een antivirus programma. Dat moet voorlopig een gratis versie zijn. Heb je nog een advies over welke gratis antivirus programma op dit moment de beste is? En moet ik nog iets naast instaleren? Zoals Ad avere bijv. In dit "maagdelijke VISTA"heb ik eigenlijk veeeel van ASUS software, is dat nutig, mag ik dat verwijderen? En voorgeinstaleerde Norton Security is ook aanwezig. Die moet dan als eerste verwijderd worden? Om geen conflict te creeren? Nog meer tips ivm software?
  6. Nadat ik dit had gekozen: Recover Windows to first partition only. This option deletes only the first partition and allows you to keep other partitions, and to create a new system partition as drive "C". HEB IK WINDOWS VISTA PREMIUM BACK! Of is dat te vroeg om te juichen? Eerst mocht ik Computernaam intoetsen, achtergrond uitkiezen klok instellen en opnieuw opstarten.....nou heb ik een blauwe scherm met een zwarte vensterbalk met opdrachtprompt en C:Windows\systeem32\cmd.exe daaronder is windows instaler bezig met Nero, Direct X...... Komt dan straks alles terug?
  7. Nou, Recovery in progress, wij zijn van die zwarte scherm af. Hopelijk heb ik de juiste methode gebruikt. Maar, is er een site/link waar ik op andere PC Vista kan downloaden en branden op een DVD? Met die product key die wij hier hebben, zou dat snel opgelost zijn.
  8. Ik heb een kopie van Windows 7 dvd voor zelf pc te bouwen. Verkoper zei dat dit 40 dagen zou moeten werken voordat ik moet registreren. is dat vreemd dan? En ja, bedankt voor die link in bericht 7. Welke methode zou ik moeten gebruiken? 1?
  9. Ik dacht, met mijn windows 7 te proberen, of kan dat niet? Het gaat om een 40 dagen probeer versie. Kan dat?
  10. Helaas, lukt niet. Is het mogelijk om harde schijf te formatteren en hoe?
  11. Nou, [h=2]windows vista start niet meer op[/h]dat is ook mijn probleem. Mijn dochter heeft een Asus laptop X51SE met vista home premium. Bij verwijderen van sims3 heeft ze iets fout gedaan en er is maar een zwart scherm bij opstarten met alleen mogelijkheid om windows te herstelen(aanbevolen) en windows normaal starten. Echter, wat je ook kiest kom je weer op de zelfde scherm terug. Via F8 kom ik wel tot meer mogelijkheden maar geen van alle kan iets doen, dus in de safe mode kan ik niet komen. Het blijft maar hangen in die eerste zwarte scherm. Recovery CD heeft ze natuurlijk niet, alleen een sticker met windows vista product key. Hoe kan ik alles leeg maken en Windows opnieuw te installeren. Ik kan op een andere pc online om te downloaden wat nodig is. Wie kan helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.