Ga naar inhoud

tomaat

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over tomaat

  • Verjaardag 10-01-1987

tomaat's prestaties

  1. eindelijk. Echt supper bedankt voor de goeie info. windows is nu aan het installeren... thx
  2. pfff werkt nog altijd niet... ik heb dus de opstart cd gemaakt met die driver dat jij gegeven hebt en het is nog altijd het zelfde probleem: kan geen vasteschijfstation vinden... als het kan helpen: mijn hdd is een barracuda 7200.7 van seagate.
  3. Ok nu volgend probleem: Ik vind geen .inf bestand van men driver. Dat is het enige bestand dat nLite kan zien van drivers. Driver : Intel Application Accelerator RAID Edition Version 4.5.0.6515, Rev. A01 For Dimension : 8400, XPS Gen 3 Precision : 370 On Windows 2000 Professional, Windows XP Home Edition, Windows XP Professional Languages : English dat heb ik voor floppy en dan heb ik ook nog een gewone driver die ik op men pc kan uitvoeren maar daar staat geen inf bestand tussen.
  4. pc gaat niet omdat ik hem helemaal ge formateerd heb en ik er geen windows meer kan opzetten omdat de driver van men harde schijf niet standaard op de windows xp cd staat. Daarom moet ik deze dus inladen met een floppy, een andere mannier bestaat er niet om die in te laden denk ik... er zit een twist op mijn ide, en deze zit bij de floppy. Ik denk niet dat het een oude kabel is: 2.5 jaar oud... Je kan er maar 1 floppy mee aansluiten. De floppy zal wel wat ouder zijn want die is uit een andere pc gehaald.
  5. Maar heb er nu geen andere, en kan geen update van drivers doen want mijn pc waar de floppy in steekt werkt niet, ik kan alleen maar in de bios en in nog wat dingen bij het opstarten.
  6. het probleem zullen jullie allemaal wel kennen: het lichtje van men floppy blijft branden als ik de pc aanzet. Jullie antwoord wss: Draai je ide kabel om mijn antwoord: Dat gaat niet:s aan die kabel zit er op de 2 de plaats van 1 hoek geen gaatje voor een pinnetje. Nu op mijn floppy zit er ook op de twede plaats geen pinnetje::> dus ik kan mijn kabel helemaal geen 180 graden draaien... de rode lijn op mijn gegevens kabel en de rode kabel van mijn voeding zitten niet naar elkaar gericht.... Iemand een idee... Ik heb de floppy echt nodig want mijn pc ligt al 4 weken plat en wil hem echt terug!!! thx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.