Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Gert Jan

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Dank je voor je reactie we maar dat bedoel ik niet helemaal. Als dan het toetsenbord op z'n plek staat wil ik dat het programma exact boven het toetsenbord opent. Dus het toetsenbord onderop het beeldscherm en het geopende programma boven het toetsenbord en vult de rest van het beeldscherm. Dus hoe kan je instellen dat de geopende programma's nooit onder het beeld van het toetsenbord geopend worden.
  2. Hallo, Ik gebruik een zakelijke computer met touchscreen. Nu gebruiken we nog een industrieel toetsenbord naast maar ik zou het schermtoetsenbord van Windows 7 willen gaan gebruiken. Het probleem is alleen dat alle programma's altijd gedeeltelijk onder dit toetsenbord verdwijnen en dus een belangrijke gedeelte van die programma's afschermen. Zodoende moet je altijd het schermtoetsenbord verkleinen en kan je verder werken in het geopende programma. Graag zou ik het schermtoetsenbord altijd onderaan hebben en de te openen programma's exact daarboven laten openen. Ik heb al een wat geëxperimenteerd met Autosizer maar dan moet je van alle programma's de juiste venster grootte vooraf instellen. Weet iemand een andere (betere) manier/ instelling zodat al de te openen programma's altijd boven het schermtoetsenbord wordt geopend? groeten Gert Jan
  3. Hallo, Ik zoek een mogelijkheid om het navigatiebalk in de vensters en/of verkenner van Windows 7 te verbergen of te verwijderen. Ik heb het Windows search al uitgeschakeleld maar deze verwijderd alleen de zoekmogelijkheid in het Startmenu. Weet iemand of dit mogelijk is?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...