Ga naar inhoud

Gert Jan

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gert Jan's prestaties

  1. Dank je voor je reactie we maar dat bedoel ik niet helemaal. Als dan het toetsenbord op z'n plek staat wil ik dat het programma exact boven het toetsenbord opent. Dus het toetsenbord onderop het beeldscherm en het geopende programma boven het toetsenbord en vult de rest van het beeldscherm. Dus hoe kan je instellen dat de geopende programma's nooit onder het beeld van het toetsenbord geopend worden.
  2. Hallo, Ik gebruik een zakelijke computer met touchscreen. Nu gebruiken we nog een industrieel toetsenbord naast maar ik zou het schermtoetsenbord van Windows 7 willen gaan gebruiken. Het probleem is alleen dat alle programma's altijd gedeeltelijk onder dit toetsenbord verdwijnen en dus een belangrijke gedeelte van die programma's afschermen. Zodoende moet je altijd het schermtoetsenbord verkleinen en kan je verder werken in het geopende programma. Graag zou ik het schermtoetsenbord altijd onderaan hebben en de te openen programma's exact daarboven laten openen. Ik heb al een wat geëxperimenteerd met Autosizer maar dan moet je van alle programma's de juiste venster grootte vooraf instellen. Weet iemand een andere (betere) manier/ instelling zodat al de te openen programma's altijd boven het schermtoetsenbord wordt geopend? groeten Gert Jan
  3. Hallo, Ik zoek een mogelijkheid om het navigatiebalk in de vensters en/of verkenner van Windows 7 te verbergen of te verwijderen. Ik heb het Windows search al uitgeschakeleld maar deze verwijderd alleen de zoekmogelijkheid in het Startmenu. Weet iemand of dit mogelijk is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.