Ga naar inhoud

PC Helpforum wenst u fijne feestdagen!

PC Helpforum wenst u een fantastisch en gezond 2021 toe!

Gert Jan

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Dank je voor je reactie we maar dat bedoel ik niet helemaal. Als dan het toetsenbord op z'n plek staat wil ik dat het programma exact boven het toetsenbord opent. Dus het toetsenbord onderop het beeldscherm en het geopende programma boven het toetsenbord en vult de rest van het beeldscherm. Dus hoe kan je instellen dat de geopende programma's nooit onder het beeld van het toetsenbord geopend worden.
  2. Hallo, Ik gebruik een zakelijke computer met touchscreen. Nu gebruiken we nog een industrieel toetsenbord naast maar ik zou het schermtoetsenbord van Windows 7 willen gaan gebruiken. Het probleem is alleen dat alle programma's altijd gedeeltelijk onder dit toetsenbord verdwijnen en dus een belangrijke gedeelte van die programma's afschermen. Zodoende moet je altijd het schermtoetsenbord verkleinen en kan je verder werken in het geopende programma. Graag zou ik het schermtoetsenbord altijd onderaan hebben en de te openen programma's exact daarboven laten openen. Ik heb al een wat geëxperimen
  3. Hallo, Ik zoek een mogelijkheid om het navigatiebalk in de vensters en/of verkenner van Windows 7 te verbergen of te verwijderen. Ik heb het Windows search al uitgeschakeleld maar deze verwijderd alleen de zoekmogelijkheid in het Startmenu. Weet iemand of dit mogelijk is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...