Ga naar inhoud

Bs72

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bs72's prestaties

  1. Asus en Microsoft bedankt voor de hulp, ik heb het gevonden en ingevuld. Nu maar hopen dat het genoeg is en dat ik er weer snel bij kan.
  2. Fijn Asus, bedankt want ik snap er niks meer van en weet echt niet meer hoe ik dit moet oplossen. Ik hou het forum in de gaten.
  3. Nog even een update: Hij geeft nu aan dat het hotmail adres waar ze de code naar sturen helemaal niet meer bestaat. Zucht, moet niet gekker worden want nu weet ik het helemaal niet meer. ---------- Post toegevoegd om 20:32 ---------- Vorige post was om 20:29 ---------- Hoi Asus, Dank je wel voor je reactie en die link ken ik. Ik heb mijn ww dus opnieuw ingesteld maar als ik inlog zegt hij nog steeds dat mijn account geblokkeerd is en als ik die stappen doorloop gaat hij dus een code verzenden naar een email adres waar ik niet in kan.
  4. Sinds een paar dagen is mijn Hotmail geblokkeerd. (gehackt, schat ik zo in, aangezien er mailtjes vanuit mijn account verstuurd zijn naar al mijn contactpersonen) Hotmail heeft nu mijn account geblokkeerd. Niet zon groot probleem ware het niet dat je een aantal stappen moet doorlopen en ze een code sturen naar een ander email adres. Nu heb ik dit email adres al jaren niet gebruikt en volgens mij zelfs nog nooit gebruikt. Ik weet dan ook het wachtwoord hier niet meer van. Indien ik voor dit account de stappen doorloop voor een nieuw wachtwoord waar ze persoonlijke info vragen over dit account (persoonlijke mappen enzo) kan ik ze dus niet goed beantwoorden omdat ik simpelweg niet weet of er wel iets persoonlijks in staat. Nu heb ik geprobeerd om via nog een ander Hotmail account welke gelinkt is aan de geblokkeerde, in mijn geblokkeerde account te komen. Dit is gelukt. Ik heb toen ook meteen het wachtwoord aangepast. Echter als ik dan weer uit log en weer wil inloggen zegt hij toch dat hij geblokkeerd is. Op het moment dat ik in mijn account zat heb ik ook meteen dat alternatieve email adres aangepast naar mijn Gmail account. Echter op de één of andere manier pakt hij na het uitloggen en opnieuw inloggen niet dit gewijzigde Gmail adres voor de code. Hoe moet ik dit probleem nu oplossen? Ik heb dus van alles geprobeerd maar weet het nu echt even niet meer. Baal er van. Ik kan dit geblokkeerde account uiteraard ook helemaal verwijderen maar heb dit adres echt al jaren en iedereen heeft dit adres ook van mij. Ik zie het niet zitten om dit allemaal te gaan wijzigen. Hopelijk weet iemand een oplossing om dit te verhelpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.