Ga naar inhoud

Pieter Bauwens

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pieter Bauwens

  1. IEscape. Daar is het niet te vinden. Is er een mogelijkheid om bestandje op usb te zetten ofzo dat onmiddellijk begint af te spelen op een tv wanneer hij een usb stick heeft ingeplugd? Ik wil de tv opzetten en zo weinig mogelijk moeten doen om video's op usb stick te laten afspelen.
  2. Beste, Ik heb vorige week een saumsung UE32M4000AW gekocht. Deze is voor in een winkel te plaatsen waar er een kinderhoek is. Ik heb op een usb video's staan. Is er een manier wanneer ik de tv opzet direct naar de usb gegaan wordt of automatisch een film begint te spelen. Zonder eerst de source te moeten wijzigen of via media naar de video's te gaan en afspelen te klikken. Alvast bedankt. Pieter
  3. A het moederbord zou het begeven hebben. Kan het eventueel de Harddisk niet zijn? Ik hed deze aan andere pc gekoppeld en de pc vind niets terug.
  4. Als je geen toesten blijft ingedrukt houden krijg ik geen piepjes. In veiklige modus opstarten gaat ook niet. Kan niet via F2 in Bios en opstarten vanaf cd werkt ook niet. Ik wou herinstalleren maar hij start de windows cd niet op.
  5. Ik heb een acer aspire 3690 met windows Vista en deze blijft hangen aan het acer logo bij het opstarten. Ik kan vanaf dan niks meer doen. Via F2 kan ik zelfs niet in de Bios geraken. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt, Pieter
  6. Heb de laatste tijd niet zo veel muziek meer afgespeeld op de pc. Heb wel eens een andere player genomen en denk da het dan beter is precies. Kan het aan Media player liggen?
  7. Heb de driver geïnstalleerd en nog steeds het zelfde probleem.
  8. Er staat niks achter VPCEB1S8E. Hier de link: http://speccy.piriform.com/results/xlrJ2zEpnK8HPoHGz8S1OhT
  9. bovenaan de laptop staat er VPCEB1S8E. Heb de instelling veranderd in geluid en probleem is er nog steeds. Heb het meestal als ik nog andere dingen doe ook op de pc. Dan blijft hij hangen.
  10. Het is een 64bit Vaio met windows 7 home premium.
  11. Deze codec was al aanwezig op mijn pc. Heb u link gevolgd en deze versie geïnstalleerd en nog steeds hetzelfde probleem.
  12. Beste, Ik heb een sony vaio van vorig jaar met windows 7. Wanneer ik een liedje opzet en dat speelt af met media player blijft het soms hangen. Ook bij youtube bv. Dit duurt enkele seconden en dan gaat het terug verder en dan beetje later terug. Wat kan ik doen om het probleem te vinden. Mvg, Pieter
  13. Het is telenet dus daar kan het niet aan liggen eigenlijk.
  14. Ik ga dit testen vandaag of morgen. Maar het rare is dat het wel werkt met mijn router en dat als ik die router van mijn vriendin thuis bij mij test deze ook perfect werkt.
  15. Hey, Ik zit met een probleempje: Bij mijn vriendin heb ik vorige week een router geplaatst omdat ze een laptop had bijgekocht. Op de laptop is alles normaal en kan ik op internet, maar ik kan op de vaste pc die rechtstreeks in verbinding staat met de router niet op internet. Het rare van de zaak is dat de router bij mij thuis perfect werkt. En wanneer ik mijn router bij mijn vriendin probeer werkt alles ook perfect. Dus precies enkel een probleem tussen haar router en haar vaste pc. Wie kan mij helpen? Mvg, Pieter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.