Ga naar inhoud

kosh

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kosh

  1. Hallo Stegisoft, Probleem is dat ie aangeeft dat er geen netwerk verbinding is (lampje brandt niet). Ik had al de programma gedraait maar die vindt nietsm ik denk juist omdat de NAS geen netwerk verbinding heeft. Zou het helpen om die direct aan mijn PC te hangen? Nu hangt ie aan een router. Heb echter maar 1 netwerk connector aan mijn PC. zit tot nu toe al 5 min op reste te drukken, helaas geen resultaat.
  2. Ben even in de war, staat ie zo ingesteld dat de computer automatisch opnieuw opstart bij systeem fout? Zo ja schakel het optie tijdelijk uit.
  3. idd is best moeilijk om een oorzaak te geven aan een "hard tikkend geluid", ik stelde alleen een van de mogelijkheden, ook omdat ik zelf ooit zoiets zelf had meegemaakt. Snel backup gemaakt en nieuwe HDD heeft toen probleem opgelost.
  4. @asus, Ik vermoed dat het hard tikkende geluid van zijn hard disk afkomstig was en als dat zo is dan is die naar alle waarschijnlijkheid te ziele gegaan.
  5. Om de bericht wat langer zichtbaar te maken probeer dit eens; Dit probleem treedt op als Windows tijdens een bepaalde handeling of bij het afsluiten van de computer niet meer reageert. Standaard wordt de computer automatisch opnieuw opgestart als Windows niet meer reageert. Als u deze instelling wilt weergeven, gaat u als volgt te werk: Klik op Start, klik met de rechtermuisknop op Deze computer, klik op Eigenschappen, open het tabblad Geavanceerd en klik op Instellingen onder Opstart- en herstelinstellingen. Kijk bij het selectievakje De computer automatisch opnieuw opstarten onder Systeemfouten. Als het selectievakje De computer automatisch opnieuw opstarten is ingeschakeld, wordt Windows automatisch opnieuw gestart als de computer onverwacht wordt uitgeschakeld. Bericht is afkomstig van Windows XP restarts unexpectedly or restarts when you shut down the computer
  6. Hallo Piepo, Probeer deze link eens. Ik heb zoiets vroeger ook gehad maar ben vergeten wat ik allemaal heb gedaan om het te verhelpen . Misschien help deze link. Windows XP restarts unexpectedly or restarts when you shut down the computer Oop, vergaat dat je geen PC heb. Hierbij een deel van de link: Dit probleem treedt op als Windows tijdens een bepaalde handeling of bij het afsluiten van de computer niet meer reageert. Standaard wordt de computer automatisch opnieuw opgestart als Windows niet meer reageert. Als u deze instelling wilt weergeven, gaat u als volgt te werk: Klik op Start, klik met de rechtermuisknop op Deze computer, klik op Eigenschappen, open het tabblad Geavanceerd en klik op Instellingen onder Opstart- en herstelinstellingen. Kijk bij het selectievakje De computer automatisch opnieuw opstarten onder Systeemfouten. Als het selectievakje De computer automatisch opnieuw opstarten is ingeschakeld, wordt Windows automatisch opnieuw gestart als de computer onverwacht wordt uitgeschakeld.
  7. Hallo, Ik heb een probleem gehad met het updaten van de firmware van mijn CH3HNAS. Tijdens het updaten liep het vast en nu wil het geen verbinding meer maken met mijn netwerk. De lampje die netwerk verbinding aangeeft gaat niet meer aan. Ik vermoed dat maar een deel van de firmware is gewijzigd. Ik heb geprobeerd om het eenheid te resetten met de knopje aan de achterkant maar geen succes. Kan iemand mij helpen? Ik heb er 2 2Tb SATA schijven inzitten geformatteerd RAID0. Ik heb geen volledige backup maar dat is niet zo belangrijk, ik heb liever weer verbinding. Ik heb al een bericht naar Conceptronics gestuurd maar krijg tot nu toe geen reactie. Kosh
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.