Ga naar inhoud

vero83

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

vero83's prestaties

  1. Hey ik ga die tip 2 eens proberen, maar de fout zit hem niet in de updates die zijn zogezegd voltooid, het is bij het opnieuw opstarten dan zegt die configuren van het systeem en dan zegt die fout bij configuren en sluit die opnieuw af. Ik zal van alles wat ik doe een printscreen maken, maar over die installatie van die sp1, heb ik op het forum al veel gezocht. Maar ik ben gene computer kenner dus sommige dingen zijn echt wel chinees, ook spreken ze dikwijls van foutmeldingen bij sp1 die ik niet krijg of een melding van installatie mislukt ook niet, enkel over het configuren van het systeem en bij de updates de nr. ik ga het wel pas morgenavond kunnen doen daar ik straks weg moet. Hoe krijg ik documenten hier ingevoegd Groeten
  2. Ik heb een medion pc van 3/2011 en heb deze een tijd niet gebruikt, nu ondertussen een maand in gebruik heb ik zoals zoveel een update miserie.... of het dat sp1 is weet ik niet. Naar medion gebeld en uitleg gevraagd, dus dat bestandje wat afgehaald en op de c geplaatst maar als ik dat open krijg ik een zwarte kader met installing sp1: en voor de rest niks... Geen idee wat ik moet doen, ook mijn lijst van updates word weer elke dag langer maar ik heb vorige week bij het opstarten een F11 gedaan en volledig opnieuw begonnen waarna hij 78 updates heeft gedaan gedurende 2 dagen. En de lijst geeft aan dat tot 12/5 alles voltooid is maar vanaf dan begint het weer... Gaat het nu over die sp1? of over andere updates? KB en een hoop nummers... heb een prtscn gemaakt van de nr's maar als ik op google zoek erna dan word ik net niks wijzer kan iemand mij helpen?
  3. Hallo Ik heb een windows 7 pc van medion, mijn vorige kwam ook van de aldi en die was van 2006 en heeft tot 2012 goed meegewerkt dus tevreden van. Hij is nog steeds niet stuk maar werkt traag en blokkeert af en toe. Vandaar nu half jaar geleden een nieuwe gehaald, maar 4 mnd niet gebruikt en sinds 2 dagen terug aangesloten. Eerst had de pc het probleem dat hij elke dag opnieuw updates deed 37 stuks en windows niet kon configureren door een fout, dus heb ik hem vandaag eerst systeemherstel gedaan zonder resultaat en update probleem laten oplossen ook zonder resultaat dus nu in de recovery modus herstart en hij is nu wel leeg, want er stond dat je u documenten nog kon houden maar de pc staat terug zoals ik hem kocht zonder documenten en dergelijke. maar tot nu toe geen update probleem meer gehad, afwachten... Nu staan vanvoor 2 usb poorten en als ik een stick insteek doen die niks, ook de stick laat niet zien dat hij contact maakt. vanachter staat er ook 6 poorten die dus wel werken. Kan ik de voorste poorten ook laten werken of zit er een fout in mijn pc?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.