Ga naar inhoud

mauritsvlelyveld

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mauritsvlelyveld

  1. Het probleem is dat het scherm zwart blijft en ik dus in geen enkel menu kom. Dat is dus geen optie. F8, F10, F11, CTR-ALT-DEL doet het allemaal niet. Totaal geen response. Ik heb weinig tijd gehad afgelopen tijd en is het dus een beetje blijven liggen. Ik ga toch proberen de CMOS batterij te vervangen. HP Helpdesk is ook waardeloos... alle suggesties zijn nog welkom natuurlijk...
  2. Hallo, Ik zal eerst laten weten wat voor laptop ik heb, daarna het probleem. Laptop: HP Pavilion dv5 1220ed. Probleem: Ik heb deze morgen mijn laptop gewoon normaal opgestart, maar op gegeven moment stond hij helemaal vast. Er was wel beeld maar reageerde nergens meer op. Toen heb ik via de aan/uit knop de laptop uitgezet en direct weer aangezet. Daarbij gaan de fans draaien en de lampjes van caps lock en num lock 2x knipperen. Verder doet hij niets, het beeld blijft zwart. Nu heb ik via de website van HP de volgende (de links onder) dingen gevonden. Hard reset heb ik uitgevoerd, met accu er uit en knop ingehouden ed. Daarna deed hij het nog steeds niet. Vanavond kwam ik weer thuis en kon ik hem gewoon aanzetten, met een extern scherm er aan, alleen na 10 minuten gebruikt stond ie weer vast. Kon ik niets meer. Een vriend van me heeft me verteld dat het de CMOS battery kan zijn. Maar als ik daar info over zoek lees ik alleen dat je dan problemen hebt met de datum en opslaan van bestanden. Graag hoor ik van jullie wat het precies kan zijn en wat ik er aan kan doen. groeten Maurits. Problemen oplossen wanneer er bij het opstarten of booten een zwart scherm zonder foutmeldingen wordt weergegeven HP Pavilion dv5-1220ed Entertainment Notebook - HP Klantenondersteuning (Nederland - Nederlands) De computer start niet op en geeft een led- of geluidssignaal HP Pavilion dv5-1220ed Entertainment Notebook - HP Klantenondersteuning (Nederland - Nederlands)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.