Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  435
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amonra

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Amonra

  Toetsenbord

  En blij dat jullie mij altijd helpen. 😀
 2. Amonra

  Toetsenbord

  Hahaha , ik heb een andere toetsenbord ( draad loos) geplaats en wat denk je ??? Probleem opgelost. Dus was die vorige defect. Bedankt voor het mee denken. amonra
 3. Amonra

  Toetsenbord

  Te vreg gejuicht zefde prbeem en nu cijfer 9
 4. Amonra

  Toetsenbord

  abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ.
 5. Amonra

  Toetsenbord

  Ik heb niet gemorst omdat ik nooit in de buurt van mijn toetsen bord eet of drink. Ik heb een Lenovo PC Desktop. Nu werkt alles weer normaal. Ik snap niet wat er was en heb een test uit gevoerd om te achterhalen welke letters het niet deden maar alles werkt weer normaal. Test Toetsenbord.odt
 6. Amonra

  Toetsenbord

  Ik heb sinds het instaeren van een Win10 update prbemen met meijnm tetsen brd Wat te den ??
 7. Het probleem is verholpen. Ik denk na het updaten . amonra
 8. Sinds kort gebeurt het volgende : als ik een op mijn pc opgeslagen videoclip 10.9mb exporteer naar mijn mobiel is er niets aan de hand , maar als ik deze clip via WhatsApp verstuur wordt het heel klein. Dit gebeurd ook als ik een videoclip via e-mail als bijlage verstuur. De ontvanger ziet dan een heel kleine clip. Wat is er nu weer aan de hand???
 9. Bedankt voor je info en advies. Ik ga verder het gratis versie van AvastFreeAntivirus gebruiken. amonra
 10. Vraag om advies: mijn abonnement van Malwarebytes loopt ten einde. Ik heb sinds lange tijd ook Avast Free Antivirus op mijn Pc. Moet ik mijn betaalde abonnement van Malwerebytes verlengen of gewoon de gratis Avast blijven gebruiken. amonra
 11. ik ga geen programma installeren die niet meer wordt ondersteund door Microsoft. Werd ook door jullie in de eerste instantie ook afgeraden. Ja hoor ik ben blij met OpenShot en heb verder geen vragen. Jullie allen bedankt en een fijne zondag.
 12. ik ga geen programma installeren die niet meer wordt ondersteund door Microsoft. Werd ook door jullie in de eerste instantie ook afgeraden.
 13. Ik houd mij maar bij OpenShot.
 14. Ik heb het programma via installatiebestand van kweezie geinstalleerd en dat ging goed. dus ga ik het nu uitproberen. allemaal erg bedankt en een fijn weekend. amonra
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.