Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  418
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amonra

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Amonra

  Startmenu

  Ok ,het is gelukt ,is weer in orde. Hartelijk dank. Have a nice Day. amonra
 2. Amonra

  Startmenu

  Ik heb de aanwijzingen gevolgd maar er gebeurd niets. Heb alles op uit gezet en daarna op aan . Niets dus daarna Pc herstart. maar geen verbetering.
 3. Amonra

  Startmenu

  Windows 10 Het Linker kolom (lijst met programa's) in het Startmenu is verdwenen. Ik heb geprobeerd met slepen van het rechter deel het terug te krijgen,maar dat werkt niet.Hoe moet ik dit doen ??? amonra
 4. Amonra

  Zwartscherm

  Man man man: wat ben ik blij dat jullie mij steeds uit de problemen helpen. Alles werkt weer als van ouds. Hartelijk dank en een fijn zondag. amonra
 5. Amonra

  Zwartscherm

  Klopt niet want ik heb wel een afbeelding maar het is wazig.
 6. Amonra

  Zwartscherm

  Ja hoor het was "Hoog contrast" dus alles werkt weer prima, geen zwarte achtergrond meer behalve het "Welkom scherm" dat start met een "wazige achtergrond afbeelding" terwijl het eerst met een mooie afbeelding begon.
 7. Amonra

  Zwartscherm

  Het scherm is bij alle programmas inc. de verkenner zwart en begint bij het welkoms scherm waar ik eerst nog leuke afbeeldingen had . Ook de mail boxen zijn zwart. Ik kan de Pc wel gebruiken maar het is niet leuk als alles zwart is.
 8. Amonra

  Zwartscherm

  Na het updaten van windows 10 heb ik een zwart scherm en de pc start nu ook trager op. Ik heb al geprobeerd via beeldscherm instellingen maar kom er niet uit.
 9. Ik ga het proberen. amonra
 10. Klare antwoord . T***S ik ga het dus niet installeren. amonra
 11. Amonra

  MovieMaker Windows10

  Ik kwam dit tegen : Windows Movie Maker Tutorial (2019 New Version) Wat is ervan bekend ,kan ik het downloaden en installeren. Jaren geleden had ik ook Movie Maker tot het niet meer werd ondersteund. Was er toen erg tevreden over. amonra
 12. Amonra

  ChromeCast

  Ok in elk geval bedankt. Ik ga maar verder rommelen. amonra
 13. Amonra

  ChromeCast

  Ik heb VLC geinstalleerd en Nw.map gemaakt maar dat werkt niet met mijn Chroomcast. Deze is van de eerste generatie en werkt denk ik alleen met Win.Media Player.
 14. Amonra

  ChromeCast

  Ik had al een Nw.map gemaakt en de video clipsen gekopieerd en in deze nw.map opgeslagen (plakken),maar dat werkte dus niet. Je hebt het over slepen bedoel je Knippen en dan plakken in de nw.map?? amonra
 15. Amonra

  ChromeCast

  Ik heb Windows 10 en heb Google Chromecast geinstalleerd en kan gewoon de videos van mijn Pc naar de TV sturen. Echter moet ik steeds een nummer op de Pc aan klikken. De video clipsen zitten in diverse mappen zoals Klassiek / Country ect. Hoe kan ik een hele Map in volgorde of willekeurige volgorde laten afspelen zodat ik niet telkens moet opstaan om een nummer aan te klikken???? amonra
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.