Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  378
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amonra

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoi Porrelaar; Geweldig man, het werkt weer als van ouds, ik vraag mij alleen af hoe dat komt dat mijn stadaard brouwser verandert is. Wel raar hoor. Anny How hartelijk dank voor je geduld en uitleg. Amonra
 2. Sorry ik ben niet zo handig dus heb een beetje geduld . zie invoeg bestand.
 3. volgens mij is dat Microsoft Edge .
 4. Dat werkt niet ; geen enkele reactie.
 5. Ik gebruik Thunderbird en op de site van Pc helpforum werkt het ook niet als ik op de links klik. Ook niet in de e-mails. Dit is al 3dagen het geval. Ik heb gescand met Malwarebytes en Avast Free Antivirus ook heb ik Ccleaner gebruikt. Ik krijg net bericht dat een Update van CCleaner beschikbaar is en klik op update installeren maar er gebeurd dus niets. ??
 6. Ik krijg net bericht dat een Update van CCleaner beschikbaar is en klik op update installeren maar er gebeurd dus niets. ??
 7. Ik gebruik Win.10 Home . Het gaat o.a ook over PC Help forum (Ga naar dit bericht) of klik op de link. Ook bij de webmail werkt het niet. Met Controle Toets ingedrukt werkt het ook niet. Bij webmail is het lastig als je een bestede item wilt volgen en moet klikken op de link.
 8. Als er in een e-mail bericht staat: Ga naar dit bericht of klik op de link gebeurt er niets. Ik weet niet wat er is verandert . Graag Uw hulp a.u.b amonra
 9. Amonra

  video converteren

  Als ik een video bewerk met AVS Video Editor (delen uit knippen ect.) wordt het bestand niet veel kleiner. Origineel bestand gedownl.van You Tube was16.6 mb in Mp4 na bewerking werd het 63.5 mb in Mp4 daarna geprobeerd te converteren met AVS video converter wordt dan Mp4 39.8 Mb .mijn bedoeling was het bestand zo te knippen(verkleinen) dat het past in een e-mail dus minder dan 18mb. Ik snap het dus niet meer.
 10. Amonra

  Aanmelden bij Opstart

  Hoi Pearl, Hartelijk dank ,het werkt. situatie is als eerst . amonra
 11. Amonra

  Verdwenen e-mails

  Wind.10 Er zijn alle e-mails uit mijn Inbox verdwenen. In de prullebak vind ik ze terug maar sommige dus niet. Heb met het programma Recuva geprobeerd de verdwenen mails terug te halen maar ook dat lukte niet. Mijn vraag hoe kan dit ??. en hoe kan ik dit voorkomen. Het is al de tweede keer dat dit gebeurd.
 12. Amonra

  Aanmelden bij Opstart

  Wind.10 Na een Windows update moet ik mij steeds bij het opstarten aanmelden met wachtwoord. eerst hoefde ik dat niet . Hoe kan ik terug naar de oude situatie ???
 13. Amonra

  ongewenste berichten

  Ok ,ik heb het begrepen. Ik laat alles zo als het is. Hartelijk dank voor je hulp. Gr. amonra
 14. Amonra

  ongewenste berichten

  De reclame van Lenovo in het Startpagina is nu verdwenen. En hierbij dan de PoPUp die steeds verschijnt. amonra
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.