Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  365
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. ongewenste berichten

  Ok ,ik heb het begrepen. Ik laat alles zo als het is. Hartelijk dank voor je hulp. Gr. amonra
 2. ongewenste berichten

  De reclame van Lenovo in het Startpagina is nu verdwenen. En hierbij dan de PoPUp die steeds verschijnt. amonra
 3. ongewenste berichten

  Overal verschijnt een reclame pop up boodschap van Lenovo en ook boven in het beeldscherm. Hoe kan ik dit verwijderen?? amonra
 4. Veranderen Wachtwoord

  Ik kreeg een geschreven brief van Ziggo over de Blokkade van mijn -- @upcmail.nl dat er spam wordt verstuurd wat via Webmail van Ziggo of via een SSL-verbinding. Mij wordt gevraagd het wachtwoord voor van mijn e-mailaccount en het wachtwoord voor Mijn Ziggo te veranderen. Heb ik gedaan en dus ook mijn wachtw. van -- @gmail.com. veranderd , daarna een test mail met g-mail naar --@Upc-mail gestuurd met het genoemde resultaat. Met --@upcmail kan ik nu wel een mail versturen dus is er iets mis met Gmail. De blokkade van Upcmail is opgeheven.
 5. Te vroeg gejuicht , Het wacht woord van Upc-mail verandert en dat werkt, kan weer mails versturen. Maar na het veranderen van het wachtwoord van gmail krijg ik bij het versturen van een testmail met g-mail naar Upc-mail het volgende bericht: er is een fout opgetreden bij verzenden van e-mail .Ontvangende e-mail adres bestaat niet. Controleer bericht Ontvanger en probeer opnieuw. Ook lukt het mij niet om het Wachtw. van Msn mail te veranderen. Ik krijg dan Hotmail / Outlook dus ben ik het boekie even zoek. please help.
 6. Geen verzendig mails

  Probleem opgelost .Ik heb alle wachtwoorden ( Upc Mail / G mail / Msn Mail ) veranderd . Fijne dag amonra
 7. Ik kan geen mails via Upc mail en Gmail verzenden. ik krijg steeds een foutmelding. Zie bijlagen. Wat moet ik nu doen ????
 8. Verdwijnende e-mails

  Ik neem je adviezen ter harte en zal direct als de mails weer mochten verdwijnen mijn wachtwoord veranderen en de Inbox mails van Upc doorsturen naar Gmail. Ik dank je voor je geduld en hulp. Amonra
 9. Verdwijnende e-mails

  Ik gebruik op je aanraden AVS Registry Cleaner niet meer dus wachten we nu maar af of de UPC mail Inbox intakt blijft . Anders zal ik Thunderbird opnieuw moeten installeren. Bedankt voor je hulp. amonra
 10. Verdwijnende e-mails

  Over de vraag: Firefox en Thunderbird heb ik begrepen. De e-mails kijken wij op de desktop Pc / Mobil / en IPad en ze staan ingesteld als IMAP account.
 11. Verdwijnende e-mails

  Bedankt voor verwijderen scherm afb. Ik heb in de instelling voor uitgaande server ZiggoMail (upcmail) als standaard ingesteld ,was eerst Gmail als Standaard ingesteld. Wacht dus nu af als dat iets uitmaakt. Vraag kan Firefox ook voor Thunderbird ???
 12. Verdwijnende e-mails

  vergat e-mail acc.te wissen . Wil je dat herstellen ???
 13. Verdwijnende e-mails

  Ik zie niets bijzonders .kijk maar naar de bijlagen.
 14. Verdwijnende e-mails

  Ik krijg geen enkele reactie op mijn vraag over Verdwijnende e-mails . Heb ik iets verkeerd gedaan of niet goed of verkeerd ingevuld ???? Let me know please. Zou graag dit probleem opgelost zien want het werkt erg frusterend . amonra
 15. Mijn computer: Windows 10 Browser ; Mozilla Thunderbird. Mail Programmas / UPC mail / Gmail / MSN mail. Al enige weken verdwijnen regelmatig alle mails uit de Postvak IN van UPC-mail ook uit mijn Mobil. Bij de andere mail inboxen is alles ok. Mijn Mobil is in de VodafoonShop onderzocht (instellingen) maar dat was in orde . Upc /Ziggo klantenservice / helpdesk gebeld die hebben ook geen antwoord ze denken dat het misschien aan het Thunderbird programma ligt maar die gebruik ik al enkele jaren zonder enige probleem. In de Ziggomail - Inbox die ik op aanraden van de klantenservice heb geinstalleerd verdwijnen ze ook. Ik sta voor een raadsel. Wat nu ???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×