Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amonra

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Amonra

  Tekst of Alinea

  Ik heb herstart en het werkt nu . Mijn Hartelijk Dank en een fijne zondag.
 2. Amonra

  Tekst of Alinea

  Ik heb je aanwijzing gevolgd ; vinkje weg gehaald en op OK geklikt maar er verandert dus niets. Bij regel wisselen springt het terug van Tekst naar Alinea. ???
 3. Ik gebruik Thunderbird als e-mail programma, Als ik een e-mail opstel en een alinea opmaak kies ( Tekst) springt deze bij de volgende regel terug naar (Alinea). Het lukt mij niet om bij de volgende regel gewoon op tekst te blijven . Ik krijg steeds dus die grote spatie tussen de regels . Wat is er verandert ???? amonra
 4. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  Hoi Porrelaar; Geweldig man, het werkt weer als van ouds, ik vraag mij alleen af hoe dat komt dat mijn stadaard brouwser verandert is. Wel raar hoor. Anny How hartelijk dank voor je geduld en uitleg. Amonra
 5. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  Sorry ik ben niet zo handig dus heb een beetje geduld . zie invoeg bestand.
 6. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  staat op de taakbalk
 7. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  volgens mij is dat Microsoft Edge .
 8. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  Dat werkt niet ; geen enkele reactie.
 9. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  Ik gebruik Thunderbird en op de site van Pc helpforum werkt het ook niet als ik op de links klik. Ook niet in de e-mails. Dit is al 3dagen het geval. Ik heb gescand met Malwarebytes en Avast Free Antivirus ook heb ik Ccleaner gebruikt. Ik krijg net bericht dat een Update van CCleaner beschikbaar is en klik op update installeren maar er gebeurd dus niets. ??
 10. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  Ik krijg net bericht dat een Update van CCleaner beschikbaar is en klik op update installeren maar er gebeurd dus niets. ??
 11. Amonra

  Via Link in E-Mail naar Webside

  Ik gebruik Win.10 Home . Het gaat o.a ook over PC Help forum (Ga naar dit bericht) of klik op de link. Ook bij de webmail werkt het niet. Met Controle Toets ingedrukt werkt het ook niet. Bij webmail is het lastig als je een bestede item wilt volgen en moet klikken op de link.
 12. Als er in een e-mail bericht staat: Ga naar dit bericht of klik op de link gebeurt er niets. Ik weet niet wat er is verandert . Graag Uw hulp a.u.b amonra
 13. Als ik een video bewerk met AVS Video Editor (delen uit knippen ect.) wordt het bestand niet veel kleiner. Origineel bestand gedownl.van You Tube was16.6 mb in Mp4 na bewerking werd het 63.5 mb in Mp4 daarna geprobeerd te converteren met AVS video converter wordt dan Mp4 39.8 Mb .mijn bedoeling was het bestand zo te knippen(verkleinen) dat het past in een e-mail dus minder dan 18mb. Ik snap het dus niet meer.
 14. Amonra

  Aanmelden bij Opstart

  Hoi Pearl, Hartelijk dank ,het werkt. situatie is als eerst . amonra
 15. Amonra

  Verdwenen e-mails

  Wind.10 Er zijn alle e-mails uit mijn Inbox verdwenen. In de prullebak vind ik ze terug maar sommige dus niet. Heb met het programma Recuva geprobeerd de verdwenen mails terug te halen maar ook dat lukte niet. Mijn vraag hoe kan dit ??. en hoe kan ik dit voorkomen. Het is al de tweede keer dat dit gebeurd.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.