Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  455
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amonra

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Amonra

  Printer

  Ok verder geen problemen. Amonra
 2. Amonra

  Printer

  Have a nice reaxed Sunday. Amonra
 3. Amonra

  Printer

  Het werkt en de printer doet het weer . Bedankt voor je hulp . amonra
 4. Amonra

  Printer

  Info: Printer HP ENVY 4500 e-ALL-In-One Series. PC - Windows 10 Probleem : De printer is dol geworden en begint direct na de start een oude adres lijst uit te printen en is niet te resetten en moet dus steeds worden uitgeschakeld. Is verbonden via USB poort en is ook draadloos verbonden met de Pc. Ik heb nog nooit eerder dit probleem gehad met de printer. Ik heb bij HP-printer hulp gekeken maar daar staat dit probleem niet bij. Wie helpt mij hier mee???? amonra
 5. meer info: Logitech QuickCam S 7500 . Ik kan geen Updates installerenen en ben er achtergekomen dat deze webcam niet goed werkt met Windows 10. Al dus de website van Logitech. Met de installatie CD die ik nog vond werd ook verwezen naar de website.
 6. Logitech Web Cam : Versie - 12.10.1113.0000 (1996-2009) Aanmaak datum -2017 Krijg ook bericht "VID" kan geen verbinding maken. Ik heb de dokumenten niet meer dus dit is alle info die ik heb.
 7. Ik bezit een Logitech Wecam, aangesloten op een lenovo desktop PC. Het beeld van de Webcam is erg korrelig .Ik heb via de webcam instelling al van alles geprobeerd/ contrast-scherpte ect. maar geen verbetering. De Webcam is aangesloten op een USB.2.0 poort achterzijde. Ik heb al een andere USB poot (2.0) ook aan de achterzijde geprobeerd maar geen verbetering. Vraag: maakt het wat uit als ik de webcam aan de voorzijde op een USB 3.0 aansluit??? of is het wat anders???? Amonra
 8. Het is gelukt en alles werkt weer. Bedankt voor de hulp. amonra
 9. Ik heb de aanwijzing gevolgd , MalwareBytes Gedownload en geinstalleerd is OK, Ook AvastFree Antivirus gedownload en geinstalleerd maar die werkt niet ,verschijnt ook geen pictogram op het buroblad.
 10. Ik ben met Systeem herstel naar 12-3-2020 gegaan en nu zijn de verdwenen Apps terug maar mijn virus scanners Avast Free Antivirus en Malware Bytes werken niet meer. Ik heb via Bestandslokatie - Toepassing en als Administrater uitvoeren geprobeerd , en ook via Eigenschappen : Vorige Versie terug zetten, maar geen verbetering. Hoe krijg ik mijn virusscanner weer up to date.??? amonra
 11. Na een Windows update ben ik diverse programmas kwijt o.a Win.PlakNotities / MicrosoftNews / Skype ect. Er staat : Deze App kan niet worden geopend. Ga naar Windows Store voor meer info. Ik kijk in de Win.Store maar word niet veel wijzer. Wie helpt mij uit deze vervelende situatie.???
 12. Het blijft oorverdovend stil. Jammer.📢
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...