Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Amonra

Lid
 • Aantal items

  487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amonra

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik kom er niet uit. Ik heb veel hinderlijke last van reclama in mijn mailboxen en ongewilde e-mails ook via WathApp. Vraag : hoe kan ik deze blokkeren?? Ik gebruik Thunderbird Mijn mails: upcmail.nl / gmail.com / msn.com en Wathsapp Amonra
 2. Ik heb veel hinderlijke last van reclama in mijn mailboxen en ongewilde e-mails ook via WathApp. Vraag : hoe kan ik deze blokkeren?? Mijn mails: upcmail.nl / gmail.com / msn.com en Wathsapp Amonra
 3. Amonra

  DVD AUDIO

  Bedankt voor alle info , het werkt prima .No problem at alll. Ik heb een andere CD geplaats en ook dat is OK. Wel bedankt voor alle hulp en een Fijn weekend. De topic kan worden gesloten. Amonra
 4. Amonra

  DVD AUDIO

  Ik heb een nw. probleem . Als ik WMP open, staan er nummers uit de media bibliotheek .Wat ik ook onderneem / ik krijg het scherm met CD-rippen niet open. Ik heb de cd al diverse malen in de slede gelegd maar er gebeurd niets. Wat kan ik nog doen ??
 5. Amonra

  DVD AUDIO

  Deze Audiotrimmer werkt perfect ga ik voortaan gebruiken. Een opmerking : ik heb het idee dat bij het gedownloade bestand de bastonen matiger zijn en zoek een equalizer om dit weer op te peppen.
 6. Amonra

  DVD AUDIO

  Tweedingen: ik ben heel blij dat ik nu CD's kan rippen en via WathSap kan verzenden. Ik zou nu dus de nummers o.a bij nr.2 en nr .9 willen splitsen zodat ik ook deze afzonderlijk kan versturen. De oude Cd's bezit ik niet meer jammer. Wel heb ik nog diverse opgenomen CD's uit het grijs verleden die ik wil bewerken.
 7. Amonra

  DVD AUDIO

  Tussen haakjes deze CD is lang geleden ca 15jaar geleden door mij opgenomen van ander Cd 's vandaar artist ect .onbekend
 8. Amonra

  DVD AUDIO

  Ik snap er nu niets meer van. Ik heb alle aanwijzigingen opgevolgd ook van Windowshelpdesk en de CD opnieuw geript en er is dus niets verandert (zie afbeelding) in de rechter kolom kan je zien dat het een ratje toe is.
 9. Amonra

  DVD AUDIO

  Als ik b.v no.2 afspeel zitten er ca.4 nummers op. zie ook MP3 afb. No: 2 grootte 24.8 Mb Afspeel duur 00:18.05
 10. Amonra

  DVD AUDIO

  Ik heb nog een vraag : bij mijn geripte CD staan de nummers dicht op/aan elkaar. Hoe kan ik ze scheiden en opslaan???
 11. Amonra

  DVD AUDIO

  Tja het lukte niet maar ik heb het audiobestand via AVS Audio Converter om gezet naar MP3 en opgeslagen daarna als bijlage in een E-mail gestopt. De E-mail geopend in mijn mobiel en de bijlage verstuurt via WathSap . Het ging allemaal gesmeerd . Heel erg bedankt voor je hulp en een fijn relaxed weekend. Amonra
 12. Amonra

  DVD AUDIO

  Oja nog een vraag : als ik dit audio bestand via WatsApp verstuur staat er : dit bestands formaat wordt niet ondersteund. Wat kan ik er aan doen ??
 13. Amonra

  DVD AUDIO

  Klopt nu wel .Dank je voor je hulp en advies. Have a nice day. Amonra
 14. Amonra

  DVD AUDIO

  Kan het bestand niet afspelen. Mogelijk biedt de speler geen ondersteuning voor het bestandstype of de codec die is gebruikt om het bestand te comprimeren. Dit staat er als ik de bijlage( gedownloade muziekbestand) in de mail open.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...