Ga naar inhoud

mysticall

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mysticall

  1. ik kan bijna overal in komen maar kan niet alles openen, krijg gewoon het bericht dat ik geen toegang heb, hen maar een account op mijn laptop en dat is een adminitrator en toch kan niets doen gelukkig heb ik nog een partitie.
  2. hallo, ik heb een probleem met mijn laptop, ik kan niet meer in mijn c schijf komen, kan niet formateren of een systeemherstel uit voeren wie kan mij helpen dit probleem op te lossen. Kan windows niet starten mogelijk wordt dit veroorzaakt door een recente hardware- of softwarewijziging. Dit kunt u doen om het probleem op te lossen: bestand : window\system\winload.exe status : 0xc0000225 Informatie: kan de geselecteerde vermelding niet laden omdat de toepassing ontbreekt of beschadigd is. dit is mijn probleem en de oplossing die hier aan gekoppeld is kan ik niet uit voeren om dat ik niet in c: kan komen, zelfs een systeem recovery kan ik niet uitvoeren.en schijf met win 7 start niet op krijg elke keer het bericht geen toegang tot c:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.