Ga naar inhoud

pieterbie

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pieterbie

  • Verjaardag 24-09-1963

pieterbie's prestaties

  1. Wanneer ik die exe voor firmware upgrade laat lopen krijg ik de boodschap "No matched drive detected". Met de driver software lukte dat ook niet van de eerste keer. Wanneer ik Windows automatisch laat zoeken krijg ik als boodschap dat ik de recentste versie heb.
  2. Heb hier met een serieuze virusbesmetting gezeten die ik opgelost gekregen heb. Sindsdien herkent windows mijn DVD RW niet meer correct (zie exacte type in onderwerp). Windows herkent het ding wel als lezer, maar ik kan er niet meer mee schrijven. Ik heb de recentste driver gedownload en geïnstalleerd, maar dat verandert niets aan de zaak. Weet iemand hoe ik dat terug goed kan krijgen?
  3. Daar het hier maar stilletjes bleef rond mijn probleem ben ik het ook in een Nederlands forum gaan posten. Daar kwam een capabele en vriendelijke 'Ollander mij bijstaan. Raar maar waar maar door het wijzigen van de directory die door Windows zelf aangemaakt werd van E:\BUPC\USMT2(2).UNC naar E:\BUPC\USMT2.UNC kon de wizzard plots wel z'n werk doen.
  4. Gisteren liep ik constant vast in windows, ik kon er alleen nog maar in "Veilige modus" in. Nadat ik geheugen en schijf gecheckt had, besloot ik voor de "format C" oplossing te gaan. Ik gebruikte de Wizzard "Bestanden en instellingen overzetten" om een backup te maken naar een externe harde schijf. Dit verliep heel netjes, ik heb in een directory op die schijf E:\BUPC\USMT2(2).UNC twaalf bestanden staan van het type .DAT Alleen slaag ik er nu niet meer in die bestanden terug naar mijn geformatteerde PC te krijgen met de wizzard. Ik kies achtereenvolgens: "Nieuwe computer" "Ik heb de wizzard diskette niet nodig - bestanden van de oude comp al verzameld" "Andere locatie" : E:\BUPC\USMT2(2).UNC En als antwoord krijg ik: "Op de door u opgegeven locatie bevindt zich geen opgeslagen informatie. Geef een geldig pad in het invoervak op". Dat is natuurlijk reinste inzin, die 12 .DAT files staan daar wel degelijk, ook een bestandje van 1KB dat "Status" heet. Heeft iemand enig idee hoe ik mijn kostbare info terug op mijn maagdelijke machine krijg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.