Ga naar inhoud

Stoops

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stoops

  1. Je kan proberen door bij uitvoeren het volgende intevoeren: msconfig. Waarschijnlijk word het virus opgestart wanneer je pc word opgestart, deze processen kan je uitzetten, endan word het virus gestopt. dus je moet bij de balk 'Opstarten' naar rare opstartprocessen kijken, en deze afzetten. Dan moet het normaal opgelost zijn.
  2. Ik heb nu een telenetrouter geïnstalleerd maar deze staat namelijk in de garage en als wij draadloos internet willen in de living dan gaat dit internet zeer traag en valt het zelfs geregeld weg, als de laptop met netwerkkabel is aangesloten gaat de snelheid perfect dus het probleem is gewoon de radius van wifi, daarom wil ik in de living een 2de router instellen die communiceert met de router in de garage. Hoe kan ik dit het beste doen? welk ip + default gateway instellen? De router die ik wil instellen is een Dlink Ik heb ook een tweede probleem, ik ben nu momenteel nog verbonden met de router in de garage (telenetrouter)maar als ik naar CMD ga endan ipconfig indruk en met de browser naar het defaultgateway ip ga dan krijg ik er niets op, normaal gezien moet ik dan toch de gegevens van de router kunnen wijzigen? Alvast Bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.