Ga naar inhoud

mance

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mance's prestaties

  1. de laptop was nog in garantie en heb hem naar de winkel teruggebracht want ik was het beu om zelf altijd maar te prutsen, dus probleem hopelijk opgelost.
  2. ik zal proberen, maar nu is de laptop bezig met een opstartherstel, en ik weet niet hoe lang dit zal duren, gisteren heeft het uren geduurd, als ik de laptop terug aan de praat krijg zal ik uw voorstel eens proberen uit te proberen, maar ik ben natuurlijk wel geen expert.....
  3. heb laptop acer aspire 7741 G met windows 7 home premium, maar deze laptop start tergend traag op, gisteren terug aan de praat gekregen door in veilige modus op te starten. Wat kan ik nu doen om op een eenvoudige manier de laptop vlugger te laten werken.
  4. dat van die popcorn zal ik maar niet doen, en de film ook niet, ik zal een beetje huishoudelijke taken doen en de laptop laten verder sudderen, gelukkig gaat mijn pc nog, de laptop is van de kleinzoon en die moest ik normaal naar de winkel brengen, maar daar ik tijd heb, probeer ik toch maar eerst zelf een oplossing te vinden, dit heb ik met mijn pc ook al eens moeten doen, en het is ook gelukt op den duur.
  5. zal ik doen, misschien komt het toch wel in orde ---------- Post toegevoegd om 15:36 ---------- Vorige post was om 15:32 ---------- zal nog wat geduld oefenen
  6. het balkje blijft toch lopen, dus ik denk dat het nog werkt, misschien nog wat wachten ?
  7. laptop acer aspire 7741 G startte niet meer op, nu wel kunnen opstarten in veilige modus, maar er staat "computer op problemen controleren " schrijffouten worden hersteld enz... " er loopt de ganse tijd een blauw balkje en er staat ook dat het langer dan een uur kan duren, maar het duurt nu wel al twee uur is dit normaal ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.