Ga naar inhoud

h@rry

Lid
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over h@rry

 • Verjaardag 28-08-1954

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

h@rry's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

 • Eerste post
 • Actief
 • Gespreksstarter
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

 1. Ik wil laptop van kleindochter upgraden van windows 7 home premium naar windows 10. MediaCreationTool1909 gedownload, enz ... is prima gelukt bij mijn laptop. Nu lijkt alles te lukken, maar op het laatste de melding : MISLUKT, met foutcode C1900101-20004. Graag uw hulp aub :-)
 2. ... en ook vanmorgen staat het batterij-icoon paraat ik ben er niet uit hoe het gelukt is, maar het resultaat is het voornaamste Dank aan jullie !
 3. Wie weet : OPGELOST ? Ik heb het batterij-icoon teruggehaald, en dan gesleept in het vak VERBORGEN PICTOGRAMMEN. Vervolgens heb ik het van daaruit terug gesleept naar de taakbalk. PC afgesloten en heropgestart en ... het batterij-icoon staat er nog. Misschien te vroeg om victorie te kraaien, maar ik heb toch hoop :-)
 4. Recentste update was 12 februari. Kan dus wel kloppen met mijn idee dat het sedert enkele weken was.
 5. Ik heb net voor de 3de keer vandaag de pc afgesloten en terug opgestart. Telkens hetzelfde ritueel doorlopen, nml Microsoft AC-adapter Uitschakelen. Zet hem daarna weer op inschakelen. hetzelfde voor de Microsoft ACPI-besturingsmethode en gecheckt of de knop op AAN staat en zie, nu bij de 3de heropstart staat het batterij-icoon er wél ... Ik ga die heropstart straks nog wel eens doen, want misschien is dit een toevalstreffer
 6. Hoi, indien ik het icoon er niet staat, kan ik via deze weg de Aan/Uit-knop niet bedienen, hij staat in het grijs. Nadat ik via die andere weg het icoon heb teruggezet, staat de knop vanzelf op AAN.
 7. Hoi, ik schat een week of 2. Mogelijk na een Windows update. Het doet zich enkel voor wanneer ik de laptop afsluit en de volgende dag opstart. En heel dikwijls laat ik die dag en nacht in slaapstand, en dan heb ik het probleem niet.
 8. De tip : Het kan ook simpeler door met de rechter muisknop op START te klikken. Bekijk daar de opties maar eens in dat menu --> daar vind ik geen mogelijkheid om het batterij-icoon te laten verschijnen.
 9. Hoi, Microsoft AC-adapter en Microsoft ACPI-besturingsmethode : ze waren allebei reeds bijgewerkt tot laatste update
 10. Hoi, dank voor jullie reacties ! Ik heb gekeken bij "systeempictogrammen in- of uitschakelen" : STROOMVOORZIENING staat UIT, maar staat in GRIJS, kan dat daar niet aanzetten
 11. Hoi, dank voor jullie reacties ! Ik heb gekeken bij "systeempictogrammen in- of uitschakelen" : STROOMVOORZIENING staat UIT, maar staat in GRIJS, kan dat daar niet aanzetten
 12. Telkens ik de laptop heb afgesloten en opnieuw opstart is het batterij icoon verdwenen. Er bestaat een truuk om het tevoorschijn te halen, maar je moet die telkens herhalen na afsluiten en opstarten. Kan die niet permanent zichtbaar blijven aub ? Dit is de TIJDELIJKE oplossing : Batterij icoon 1. Klik op de Windows-toets + R 2. In het venster wat opent, typ Devmgmt.msc en klik Enter. 3. Je zit nu in het Apparaatbeheer. Klik op Batterij. Klik met de rechtermuisknop op Microsoft AC-adapter en kies voor Uitschakelen. Zet hem daarna weer op inschakelen. 4. Doe, onder Batterijen, hetzelfde voor de Microsoft ACPI-besturingsmethode Dit zou het icoon weer moeten laten verschijnen!
 13. Windows 10 : updates uitschakelen Zeer goed omschreven (en niet moeilijk) : http://decomputer.be/windows-10-updates-uitschakelen/ Mag wellicht niet te lang uitgeschakeld staan ivm veiligheid. Graag seintje wanneer er een nieuwe (goede) update is
 14. HELAAS, Windows 10 ... updates uitschakelen gaat niet ... ? Of is er een work around ?
 15. HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Muis werkt terug ! Telefonische ondersteuning HP (gratis omdat ik nog garantie had) --> fout van recentste update van Microsoft. Bijzonder ergerlijk dat Microsoft hierover niet communiceert ... ik ben hier 2 dagen mee bezig geweest OPLOSSING : systeem terugzetten van voor de update Opstarten, herhaaldelijk ESC drukken --> start-up menu F11 system recovery Problemen oplossen Geavanceerde opties Systeemherstel Account aanklikken en wachtwoord ingeven (account waarmee je ooit de PC hebt geïnitieerd) Systeem herstellen (naar een datum waarop het probleem zich nog niet voordeed) Vink aan : andere datums geven In mijn geval : klik op 14-02-2018 Systeem herstellen Wachten terwijl systeem zich herstelt (40 minuten) Opnieuw opstarten MUIS WERKT WEER ! ANDERE OPLOSSING VAN HP (die ik niet geprobeerd heb, aangezien vorige werkte) : https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4091240/usb-devices-may-stop-working-after-installing-the-february-13-2018-upd Dank ook aan jullie om mee te zoeken !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...