Ga naar inhoud

patricia11

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

patricia11's prestaties

  1. fijn dat je probeerd te helpen,ik heb ccleaner al op mijn pc. ---------- Post toegevoegd om 18:45 ---------- Vorige post was om 18:42 ---------- mijn pc kan het spel wel spelen maar het laden van het spel duurt zo'n 5 minuten,bij andere mensen gaat het spel aanzienlijk sneller en loopt minder snel vast,daarom vraag ik mij af of ik een snellere pc moet hebben of andere videokaart?
  2. jammer het loopt nog steeds vast,ook met mozilla.
  3. ik ga het proberen,maar als hij traag blijft en ik wil een andere pc,wat is er dan het belangrijkste waar ik op moet letten?de grafische kaart of geheugen?
  4. Ik speel graag het spelletje castleville op facebook maar het laden gaat zo langzaam en hij loopt steeds vast,ik he een pentium ® 4 cpu 280 hz,kloksnelheid 2.79 ghz gb. pc. Ik wil best een betere pc kopen maar weet niet wat belangrijk is voor het spelletje,is het een snellere videokaart? of iets anders wat ik nodig heb?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.