Ga naar inhoud

bertvp

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bertvp's prestaties

  1. Lucas52, ModPro, stegisoft, via de print screen van stegisoft vond ik in het topic 'Fibernet Telenet: nieuw IP adres bekomen ?' de oplossing: DNS server 208.67.222.222. Het mailen en ftp'en van de opnames lukt nu perfect. Bedankt voor jullie opzoekingswerk/info/tips.
  2. Lucas52, Zeer interessant. Welke settings heb jij ingevuld voor het doorsturen van foto's van camerabeelden via mail?
  3. Lucas52, Bedoel je met 'zeker met mijn CAMS werkt het automautisch doorsturen van de CAM' het bekijken van de live beelden of het doorsturen van foto's via email?
  4. Lucas52, Het betref inderdaad een gratis host via Dyn.com die ik kan instellen op de D-Link via Tools, Dynamic DNS. De Telenet Router kan geen DDNS aan. Met mijn vorige kabelmodem en met dezelfde settings op dezelfde D-Link lukte FTP en mailen via de camera's perfect... Ik heb geen nieuwe IP gevraagd.
  5. ProMind, De info via je link naar de Telenet-configuratie kende ik reeds, dit is in orde. Lucas52, Ik bekijk in het buitenland zonder problemen camerabeelden via de actieve Telenet-router + D-Link router + IP-cams. Dit zoals je meldt via http://gebruikersnaam.dlinkddns.com:poortnummer. Dit werkt dus echt perfect. Rest me alleen upload via ftp en mailen van camerabeelden.
  6. Lucas52, Nee, je mist niets. Ik kan wel degelijk de camerabeelden live zien, via het eigen netwerk thuis en via het internet (bv. in het buitenland). De Port Forewarding start met 7000. ProMind, Ik test vanavond je link en laat het resultaat weten.
  7. Bedankt voor je opzoekingswerk en tips ProMind, dit is echt wel knap. Zoals Lucas52 poste is het voor mij eveneens geen optie om hiervoor een PC te laten werken, voor de installatie van Fibernet lukte dit perfect, dit hoort nu ook het geval te zijn... Ik vind het sterk dat ik de beelden live kan zien op het Internet maar dat ftp en mailen van camerabeelden niet meer werkt. Wat FTP/mail betreft: servers: FTP: uit.telenet.be, poort 25, mail: users.telenet.be, poort 21. PS Vandaag kreeg ik op mijn mail naar Telenet onderstaande reactie: Als internetprovider ondersteunen wij echter alleen hardware die door Telenet aangeboden wordt of die nodig is om een internetverbinding te maken. Voor uw specifieke vraag kunt u best contact opnemen met de fabrikant van uw camera. U kunt ook uw vraag ook altijd via internet stellen in nieuwsgroepen, bijvoorbeeld via pandora of pandora.help. Ook via zoekmachines zoals Google of Yahoo! Nederland kunt u meer informatie vinden. 't Ja, zo is het gemakkelijk, niet? Ben ik blij dat dit forum bestaat.
  8. Het betreft F-Series IP CAMERA (FS-613A-M136), niet echt een duidelijke branding. Correct wat DDNS betreft.
  9. DHCP had ik reeds uitgeschakeld op de D-Link. De Telenet-router kan geen DDNS aan om de camerabeelden via het Internet te zien. Ik moet dus echt gebruik maken van de D-Link. De Port Forwarding is ingesteld op de D-Link en op de Telenet-router (Public Port 7000~7000). Wanneer ik dit niet op beide activeer krijg ik geen camerabeelden te zien. De camerabeelden kan ik live zien, ook via het Internet, foto's uploaden via ftp of mailen dus niet... Zie je nog een andere mogelijke oplossing?
  10. Sinds Telenet vorige maand Fibernet installeerde (met nieuwe Wifi-modem/router) lukt het me niet meer om via FTP de foto's naar mijn website te sturen (doorsturen naar mijn emailadres werkt ook niet meer). De camerabeelden kan ik live wel zien. Voor Fibernet had ik Expressnet en dit lukte perfect (extern/intern live bekijken, ftp upload, foto's mailen). De Telenet-helpdesk hoort het donderen in Keulen en omstreken, had ik de vorige modem maar gehouden... Het betreft een Telenet 'Fibernet-modem' (wifi uitgeschakeld, met port forewarding ingevoerd) + mijn persoonlijke D-Link DIR600 (wifi ingeschakeld, met DDNS ingevoerd en met port forewarding ingevoerd). Kan er iemand helpen met dit probleem? Alle tips zijn welkom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.