Ga naar inhoud

jouri

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jouri's prestaties

  1. Heb hijackthis gedownload en kan hem openen heb alle programma´s staan en heb kladblok, maar hij reageert niet op crtl en a en ctrl c hoe ik ook probeer?
  2. als ik mijn computer opstart heb ik een probleem, op het scherm staan in een keer 7 tot 10 foutmeldingen 0x000000022. Ik kna niet op internet komen behalve internet te openen als administrator. Ik kan geen cd rom spelletjes meer doen want ik krijg foutmeldingen, ik weet niet zeker of het een virus is of niet. in ieder geval hoop ik dat er er heel snel van af ben. door jullie hulp.
  3. heb ik gedaan maar er staat bij geavanceerd geen opnieuw instellen, heb alle bladen doorzocht
  4. sorry was paar daagjes weg. nee er gebeurt helemaal niks en heb ze allemaal geintalleerd.
  5. hoe zit dat met kies je bij product to clean up in delijst voor net Framework Allversions ik krijg een map met allerlei bestanden?
  6. niet dat ik weet ik start hem wel opnieuw op ---------- Post toegevoegd om 10:58 ---------- Vorige post was om 10:54 ---------- nee blijft gewoon hetzelfde:S
  7. [ATTACH]18766[/ATTACH] sorry ik had iets over het hoofd gezien het bestandje werkte wel. Ik heb hem in dit bericht gezet. sfcdetails.txt
  8. ik kom tot typ nu findestr enzo! ik heb het ingevoerd maar werkte niet. Toen heb ik dat van jou gelopieerd en geplakt maar er gebeurt niks? wat nu?
  9. Ik ga naar start en wil het openen!. ik klik erop en er gebeurt helemaal niks wat nu?
  10. Ik start mijn computer op! ik heb windows vista 2007 ik krijg een stuk of 7 vensters met foutmeldingen! kan de toepassing niet juist initialiseren 0xc00000022 ik kan configuratiescherm wel openen maar verder dan dat komt het niet. Ik kan alleen op internet komen door google chrome als administrator te laten uitvoeren hoe kan ik dit oplossen?? Ik ben nog maar 14 dus weet er nog niet veel van af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.