Ga naar inhoud

twelyrt

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

twelyrt's prestaties

  1. Een portable HD die ik aansluit wordt gewoon herkend, de USB stick doet het ook niet een andere pc (Desktop) Had met HP USB Disk storage Format Tool al geprobeerd, maar die herkend heel de USB niet. Denk dat er niks anders op zit dan de USB stick weg te gooien. Als er geen andere opties zijn, wil ik een ieder die hier gereageerd heeft hartelijk bedanken voor alle tips en moeite om mij te helpen. gr.
  2. Wat is het verschil hiermee dan? Heb trouwens een laptop dat wordt lastig
  3. Helaas ook met deze fix werkt het niet. Ik vermoedt dat de usb stick echt defect is.
  4. Moet ik de usb stick erin laten zitten als ik dit prog run, en wat doet het precies? gr.
  5. Alleen diskdrives C & E worden herkend. D ziet het programma niet
  6. De melding is dat hij de boot sector niet kan lezen, enig idee hoe dit te verhelpen is?
  7. Het formatteren lukt niet , dan geeft de laptop de melding: Er bevindt zich geen schijf in station D: Plaats een schijf en probeer opnieuw Via een undelete programma, geef het programma aan dat D: is not accessible
  8. Ja daar kwam ik er achter, had 'm meegenomen naar t werk en daar kreeg ik deze melding. Nog een idee wat de moeite waard is om te proberen of kunnen we constateren dat de usb defect is.
  9. Helaas dit werkt ook niet; pc blijkt nog steeds de usb stick te zien als verwisselbare schijf
  10. Onder explorer wordt hij gezien als cd/dvd rom?? (1e plaatje) & 500GB portable HD wordt weergegevn als vaste schijf net als C&E (hier niet zichtbaar) Onder apparaatbeheer wordt hij onder schijfstations weergegeven as USB memory bar USB device (2e plaatje) Onder apparaatbeheer worden er onder USB controllers 17 usb devices gedetecteerd??? heb enkel de usbstick erin zitten en een muis via usb. Zou ik alle usb devices kunnen deinstalleren????
  11. Herstelpunt werkt ook niet en heb ook al alle usbpoorten gedeinstalleerd. Ook dit geeft geen oplossing. De pc vraagt nog steeds een schijf of ander verwisselbare schijf the plaatsen in D welk mijn USB stick is. Andere opties of is de usb gewoon defect geraakt en niet meer toegankelijk. Kan ik me zo niet voorstellen. Ook een poging om de usb te formatteren krijg ik dezelfde melding
  12. Krijg wel de nieuwe installatie te zien Maar onder computerbeheer heeft hij geen partitie (schijf 2)
  13. Heb volgens bovenstaande methode geprobeerd en zelfs opnieuw laten herkennen door windows (ook in verschillende USB poorten. Ik krijg enkel nog steeds dezelfde melding. De usb stick wordt op zich dus wel herkend maar kan niet op de USB kijken. Ook met enkel data recovery progs geprobeerd, maar kan geen toegang krijgen tot de USBdrive.
  14. Vanmorgen usb stick uit pc getrokken zonder netjes af te sluiten. Nu wordt de stick niet meer herkend. Hij krijgt wel een drive letter toegekend (D) maar als ik erop klikt krijg ik de melding "Plaats een schijf of een ander geschikt medium in verwisselbare schijf" Hoe kan ik er toch weer voor zorgen dat ik toegang krijg naar deze bestanden? Werk met Windows Vista. gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.