Ga naar inhoud

Richje22

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Richje22

  1. Hey, M'n pc is sinds het installeren van de chipset niet meer vastgelopen. Mijn dank daarvoor. Ik heb de afgelopen dagen weinig tijd gehad, dus ik heb 'm nog niet kunnen ontstoffen. Ik zal er spoedig mee aan de slag gaan.
  2. Pc is inderdaad kort geleden opnieuw geïnstalleerd, ik heb geen drivers geïnstalleerd, ik dacht dat dat erbij inbegrepen was. Waar kan ik vinden welke drivers ik allemaal moet installeren/updaten? Ik zal ook het stofgehalte even checken, wat zijn normale temperaturen die ik aan moet houden?
  3. Hey, Hier is de link: http://speccy.piriform.com/results/OnsClrfeDiGR7bECHobSf1w Groetjes,
  4. Hallo, Mijn pc loopt dagelijks vast. Uit het niets werken de muis en het toetsenbord niet meer. Dan kan ik niks anders doen dan de computer uitschakelen en weer opnieuw opstarten. Al komt het soms ook voor dat hij uit zichzelf opnieuw opstart zonder (in mijn ogen) enige aanleiding... Met vriendelijke groet, Richard Hansma
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.