Ga naar inhoud

Kreox

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Kreox

  • Verjaardag 29-10-1992

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 8.1

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Kreox's prestaties

  1. beste, Voor school in september heb ik een laptop nodig die Virtual technology ondersteund nu is mijn vraag hoe kan ik in de winkel zien of de laptop die ik wil kopen dat heeft? en wat is virtual technology juist? alvast bedankt.
  2. om 1 of andere reden heb ik de error nog niet gehad gisteren & vandaag..
  3. Hd tune is bezig.. memtest zal voor morgen zijn hier is de link van Speccy http://speccy.piriform.com/results/YUNxjHnp0wcheXWRYCCTRr2
  4. De Windows installatie dateert van 10/03/2015... zelf geïnstalleerd of......? opnieuw laten instaleren in winkel en avg tune up is verwijderd. & CCleaner heb ik al gedaan.
  5. Geplaatst Gisteren, 16:29 Ja zelfde computer Ja had herstelpunt gedaan en dat probleem was toen opgelost. dat betekent dat het vorige probleem was opgelost dus ja heb alles gedaan wat op bericht 4 was
  6. Ja zelfde computer Ja had herstelpunt gedaan en dat probleem was toen opgelost.
  7. hallo , als ik mijn pc opstart na ongeveer 10min krijg ik blauw scherm met kmode exception not handled. als dan de pc herstart is heb ik het probleem niet meer.. dus het is altijd 1-malig.
  8. de pc is ong 1.5jaar oud en heb de problemen sinds een paar weken.
  9. http://speccy.piriform.com/results/26ElP1ZuCMWPJzkHXGDW01u
  10. om de x-tal minuten word mijn scherm 1-3 sec eerst staat alles stil en dan even zwart en dan terug normaal er komt ook een geel driehoekje met een ! rechts onder te staan naast de klok maar als je erop wil klikken ofzo is het weer weg
  11. hallo, als ik mijn internetkabel insteek komt er op : "onbekend netwerk,beperkt" dus ik ben (denk ik) wel verbonden maar het internet werkt niet via kabel.. via wifi doet hij het wel.
  12. Hallo, Ik heb een vraagje ivm speakers en mijn headset als ik mijn headset insteek werken mijn boxen niet meer.. graag zou ik een manier vinden (als die bestaat) dat ik kan wisselen tussen mijn speakers of headset zonder deze uit te doen ofzo.. als ik kijk bij audio manager gebruiken de 2 toestellen hetzelfde dus als vanaf ik men headset insteek geeft men pc de voorrang aan de headset maar ik zou dus graag willen dat ik ergens zou kunnen kiezen tussen headset of speakers.. Speakers steken achteraan in pc & de headset aan de voorkant. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.