Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

xScathach

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Echt bedankt man! Heb jij een idee van de grootte van zo'n ding? Ben niet echt zeker of het naast men vga>dvi connector kan :S
 2. Blijkbaar was die kabel niet meer te koop hier in de buurt, dus ben ik op dit gekomen Power4Pc - Delock Adapter HDMI male > DVI-25pin female (65020) Dit zou ook moeten lukken?
 3. Dus met basic kabel HDMI 19pins - DVI-D 1.50 m zou het normaal gezien moeten werken?
 4. Hey, Ik heb een 2de computerscherm aangeschaft maar krijg hem spijtig genoeg niet aan de praat. Men 1ste scherm is een Ilyama E2208HDS en beschikt over een VGA & DVI poort. Men tweede scherm is een Samsung E2220 en beschikt over een VGA. Men pc beschikt over een MSI R7850 Twin Frozr. Ik beschik verder nog over een VGA-DVI convert blokje, Iemand met een idee/oplossing om te aan de praat te krijgen? In ieder geval al énorm bedankt! #Wanhopig
 5. Heb vanmiddag je samenstelling aan een vriend getoond en die vertelde me dat waterkoeling beter zou zijn en dat er voor dezelfde prijs een betere grafische kaart gevonden kan worden, klopt dit? Of was hij maar wat aan't zeveren?
 6. Alvast bedankt voor de informatie, je bent een engel. Heb trouwens nog een vraag : Heb een paar weken geleden gelezen dat je het best nog een paar weken kunt wachten vooraleer je een Grafische kaart/processor (weet niet meer welke precies) omdat er dan een nieuwe reeks zou komen, is dit al gebeurd?
 7. Ok, wat bedoel je trouwens met 'Daar uw behuizing usb 3.0 aan de front heeft is er ook PCI kaart aanwezig: SilverStone EC03B-P Maar wel vermelden bij uw bestelling dat het dient voor de behuizing en niet om in te bouwen.' ?
 8. Waarom een Corsair 300R boven CM Storm Enforcer verkiezen?
 9. Beste, deze zomer doe ik mijn eerste vakantiejob en zou met het geld graag een pc kopen. Het probleem is echter dat ik zelf niet zoveel weet van dat soort dingen. Dus zoek ik hulp van de meer ervaren mensen, zou niet graag mijn zuurverdiende geld verspillen aan een PC dat het niet waard is Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Vooral Gamen, daarnaast ook wat werken voor school en eventueel photoshoppen. Wat is mijn budget ? - Maximum 1200 EUR. Liefst rond de 1100 (Moet nog wat over hebben voor randapparatuur ) Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samengesteld. Ga ik overklokken ? - Ik weet niet hoe, dus momenteel niet. Ga ik later upgraden ? - Ja. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Euh, indien ik er geld op kan besparen niet Ga ik zelf assembleren ? - Nee. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7. Home Premium Ga ik zelf installeren ? - Het zou gemakkelijk zijn mochten zij het doen, maar opzich is dit niet zo'n probleem. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - CM Storm Enforcer of Corsair 300R als case, voor de rest de best passende onderdelen. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Dell UltraSharp U2312HM, en headset maar die weet ik al. Heb ik specifieke wensen ? - De beste PC die ik voor die prijs kan krijgen. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- België. Bedankt voor de tijd.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...