Ga naar inhoud

feye1

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

feye1's prestaties

  1. Bedankt voor de tips zover. Ik dacht dat 600 watt wel wat veel is? Zou 500 niet meer dan voldoende zijn? Ik ga namelijk niet overklokken en ook geen tweede videokaart erbij zetten, vandaar.
  2. Ik ben op zoek naar een nieuwe computer. Belangrijk is dat ik games als GTA IV, BF3 goed kan spelen (hoeft echt niet per se alles op het hoogste). Het moet ook voldoen voor wat simpele video/fotobewerking, dit is echter wel minder belangrijk. Azerty Budget is rond de 500 euro, maar heb geen HDD, monitor, DVD-speler en randapparatuur nodig. Zijn deze componenten juist voor de eisen die ik stel? En werken ze ook allemaal goed samen? Hier nog even het lijstje: 1.Waarvoor heb ik een PC nodig ? Internet, simpele foto/videobewerking en games (GTA IV, BF3) 2.Wat is mijn budget ? 500-550 euro (echte max!) 3.Een merkcomputer of een samenstelling ? Samenstelling 4.Ga ik overklokken ? Staat niet in de planning 5.Ga ik later upgraden ? Waarschijnlijk wel 6.Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? ??? 7.Ga ik zelf assembleren ? Ja. 8.Heb ik een besturingssysteem nodig ? Heb ik al. 9.Ga ik zelf installeren ? Ja. 10.Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? Nee, maar voor wat ik zelf dacht, zie mijn samenstelling. 11.Heb ik nog randapparatuur nodig ? Heb ik al, net als een HDD, DVD-speler 12.Heb ik specifieke wensen ? Moet gewoon een spel als GTA IV op goede kwaliteit kunnen draaien. 13.Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel Nederland en nee. Als het maar goed en niet te duur is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.