Ga naar inhoud

NoFID

Lid
  • Items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door NoFID

  1. 9 dagen later krijg ik reactie, die totaal nutteloos is... hoe installeer je speccy op een desktop waar het moederbord niet meer van werkt... Heb ondertussen al een andere desktop sluit dit topic maar...
  2. Net mijn pc ontstoft met een doek(geen natte), het was echt nodig, heb ook de CPU met brandalcohol zuiver gemaakt en opnieuw koelpasta aan gedaan. pc starte op maar gaf een error 00 (maximus iv extreme) +/-10 minute later fikte mijn moederbord. nu weet ik ook dat mijn moederbord nooit meer zal werken en deze vervangen moet worden. Nu is de rest van mijn pc ook wel verouderd. kan mij iemand info geven wat er op de markt is om mijn pc te evenaren of te verbeteren. Maximus iv extreme geforce GTX 570 asus (2x) in sli crosair 2x 4gb Cooler master silent pro gold 1000w intel core i7 liteon dvd western digital caviar blue 6gb/s 500gb (2x) Graag had ik info voor enkel het moederbord te vervang en voor een nieuwe pc. Alvast bedankt
  3. Nee alles is ok, buiten alles opnieuw installeren dan maar dat kom wel goed. Sluit het topic maar!
  4. Hey, Nu ja dacht ik ga eens gek doen zit toch terug op nul en heb gewoon alles laten updaten en dat ging goed, heb geen error meer gehad... Heb de HDtune scan laten bollen en geen error gehad.
  5. Ok euh heb het voor elkaar gekregen dat ik de cd aan de praat kreeg. Windows opnieuw geinstalleerd en kan zonder problemen opnieuw opstarten Kan iemand mij zeggen hoe ik mijn keyboard van qwerty naar azerty kan switchen, links Alt en shift werkt niet
  6. Hey, ik kon die dag helaas niet langer op mijn pc. Ik probeer vandaag weer op mijn pc te komen maar het werkt niet. Geen Windows geenveilig modus en de installatie cd werkt ook niet. Die error is Windows failed to load because of a critical system driver is missing, or corrupt Dus enig id of ik nog in mijn pc geraak?
  7. Hey, Ik heb sinds een aantal dagen geleden een probleem. Windows heeft 46 nieuwe updates... Ik installeer deze updates, maar kan achteraf niet meer op mijn desktop geraken omwille van een blue screen. pagefault in nonpaged area Ook geraak ik niet in veilig modus omwille van die blue screen. Eerste keer dat ik dit aan de hand had, kon ik via opstart herstel terug op mijn computer. En heb ik natuurlijk de 46 updates weer moeten doen. En heb ik het zelfde aan de hand gehad weer de zelfde blue screen. maar dit keer werkte opstart herstel niet en heb ik via de installatie cd een herstelpunt moeten doen om terug in windows te geraken. Nu heb ik voorlopig mijn windows updates af staan. Nu ga ik wel als ik mij nieuw geheugen heb mijn pc opnieuw installeren en even van nul weer beginnen... Maar waar kan dit aan liggen?
  8. Hey bedankt voor de hulp alvast, Ga mij waarschijnlijk dan zo 2 geheugenkaartjes aanschaffen. Nu over die videokaart, denk dat deze nog goed zijn, ok ze zijn wat verouderd maar (heb ze nog maar 2 jaar denk ik). ze bollen nog heel goed. en het zijn er 2 die in sli verband met elkaar werken... Heb vooral geheugen nodig want open ooit meer dan 100 foto's van hoge resolutie te samen open en dat vraagt toch wel veel geheugen. Dan vertraagd ook alles. In een spel heb ik helemaal geen probleem. Bedankt!
  9. Hey, Ik ben van zin om mijn ram geheugen wat te verhogen. Heb momenteel 4GB. Zou op zen minste naar 8 GB willen gaan. Nu heb ik daar verder geen verstand van wat merk of type ik daar in moet kopen. De reden dat ik meer ram geheugen is om efficiënter te kunnen werken met foto's (fotograaf). Er zitten nu 2 DDR3 van 2GB in. Enige informatie over wat goed is en wat gaat voor mijn computer is welkom.
  10. Hartelijk bedankt, zal hier dinsdag gebruik van maken!
  11. Hey de harddisk is vervangen, en ben ook er achter gekomen waarom mijn pc zo gewoon uitvalt, de koelpasta is min of meer weg (heeft hier een possje stil gestaan) door middel van een waaier kan in de pc laten bollen. Nu ga ik van de week koelpasta halen, kijken of dat goed blijft, mocht dat niet genoeg zijn heb ik eventueel nog plaats voor een extra ventilator. Windows staat er nu op en ben weer programma's aan het installeren. Alvast bedankt voor alle hulp!
  12. Nope gewoon formateren maar neit verwijderen. Er zitten geen krassen op de cd.
  13. Nja het is er af, ik wou proberen Xp er op te zetten en kijken hoe da bolde. Dus harde schijf geformateerd en xp willen installeren. Maar om 1 of andere reden krijg ik er nu niks meer op gezet van OS, zelfs niet de windows 7 die er eerst op stond. Er is een error dat zegt file or directory corrupted, of de error 0x8007045D.
  14. Hey het probleem dat hij blijft vast hangen bij het windows logo is er ook nog steeds. En op u bericht te antwoorden, en Avg internet security, en Spybot start op voor de rest staat er ook niks op.
  15. Ok ik ben zover geraakt dat ik in windows kan, maar nu valt hij na een paar minuten gewoon uit? Waar kan dat aan liggen?
  16. Hey bedankt voor de reactie, maar heb even de pc laten rusten ondertussen windows gedownload en een nieuwe boot cd gemaakt en die werkte wel. Nu is het volledig geinstalleerd, maar bij het opstarten hangt hij vast, als het windows logo komt. Heb geprobeerd in safemode werkt het wel, daar kon ik mijn perfect inloggen.
  17. Heb dus moederbord vervangen, het scherm werkt! Dus dat verklaart veel. Nu wou ik windows 7 installeren, maar tijdens de boot via cd hangt de pc vast na windows is loading files. Wat kan ik daar aan doen? Ik heb het eenmaal zover gekregen dat het installeerde, maar dan moet die opnieuw opstarten om de installatie compleet te maken en dan hing hij daar vast... Enig idee waar dat aan kan liggen?
  18. Dan zullen we nog maar eens investeren.
  19. Ik heb dit geprobeerd en in beide gevallen kreeg ik geen bieps...
  20. Nee ik denk niet dat de pc goed opstart, want de Biospiep is er inderdaad niet...
  21. Oh omdat je link van samenstelling naar een geheugenkaart gaat... Er zit pas een nieuwe videokaart, voeding in. Dus ik zou dan denken dat het moederbord kapot is... Maarja wat weet ik er van :S
  22. Heb de voeding vervangen, maar krijg nog steeds het bericht "No video input". @stegisoft Kan het dan aan het geheugen liggen?
  23. Ah en moet ik daar speciaal iets bij op letten? der zit nu een Cooler Master Igreen Power 600w in.
  24. Hey, Ik heb hier nog een oudere computer staan, die mijn zus wilt. De pc heeft daar een week goed gewerkt toen ineens het scherm de melding "no video input" gaf, heb het scherm op andere pc getest en dat werkte correct. Heb dan ook de grafische kaart vervangen want ik had daar de befaamde Geforce GTX 8800 inzitten. Waar veel meldingen over waren dat da rommel was. Dus dacht ook direct dat dat de oorzaak was. Heb deze dan vervangen met een Geforce GT630. Maar dat hielp niet veel. Mijn neef denkt dat het moederbord niet meer goed werkt omdat deze geen pieptoon in begin geeft. Wat die eerst wel deed. Nu had hij mij gezegd dat ik kon proberen met een ander moederbord. Maar dat ik wel naar een ouder model moet zoeken. Omwille van: socket 775 atx minstens 1 pci-e x16 slot 2 x sata Weet iemand een merk/type dat je zo nog kan bestellen die dit heeft? Ja ben een leek op vlak van hardware :S Alvast Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.