Ga naar inhoud

svekketurbo

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over svekketurbo

  • Verjaardag 30-10-1984

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista Home Premium
  • Monitor
    Samsung SyncMaster 245Bplus
  • Processor
    Amd Athlon x2 64bit 3.0GHZ
  • Geheugen
    6Gb ram
  • Grafische Kaart
    Geforce gts 250 1gb
  • Harde Schijf
    200Gb
  • Voeding
    500Watt
  • Behuizing
    Cooler Master

svekketurbo's prestaties

  1. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - gamen Wat is mijn budget ? 1500€ Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling Ga ik overklokken ? -nee Ga ik later upgraden ? - Nee, enkel de videokaart mss. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - usb3 is misschien wel interessant. Ga ik zelf assembleren ? - Nee Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Nee Ga ik zelf installeren ? - Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - ik had gehoord dat amd beter is dan intel in gaming ,maar ik weet niet of dit juist is.En tussen geforce en ati weet ik ook niet welke het beste is.En 2 of 1 videocards ? als het maar goed speelt!!! Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Nee Heb ik specifieke wensen ? - pc hoeft niet stil te zijn, enkele volle bak gamen en alles op high zetten
  2. Beste mensen, Ik zou graag een nieuwe pc kopen, omdat mijn pc al 5 jaar oud is, en hij kan niet meer mee om goed te gamen. Voor mijn nieuw systeem wil ik max 1500 € uitgeven. Kan iemand mss vlug iets samenstellen voor deze prijs ? Ik ben een gamer, dus liefst een pc waar ik een tijdje mee verder kan, Dit heb ik al, dus moet je niet meerekenen: scherm(syncMaster 245Bplus), muis(g5), en toetsenbord(g19).Hoofdtelefoon en boxen heb ik ook nog. Intel of AMD , ATi of gefoce , ik weet niet wat het beste is? Al ik maar goede raad krijg, zal ik deze zeker opvolgen. Alvast zeer bedankt!!!!
  3. Hallo, Ik heb een toetsenbord van logitech gekocht, model G19 , maar ik kan de verlichting van de toetsen niet veranderen. De verlichting van de toetsen werkt nog, maar ik weet nie hoe ik deze in een andere kleur kan zetten, er zijn 5 verschillende kleuren, maar ik vind niet waar ik deze kleuren kan veranderen! Ik heb al gekeken op het toetsenbord zelf dat er geen knopje opstaat voor de verlichting te veranderen, en bij de software vind ik ook niets. En in de handleiding zit ook niets van informatie. Wie kan mij helpen? mvg . sven.
  4. bij start , dan uitvoeren dan dxdiag zegt hij : AMD Athlon 64 x2 dual core processor 6000+,MMX 3DNow (2 CPUs) maar die 64 heeft dus niets met 64 bit te maken ? en... is vista wel stabiel, en kan ik dan nog wel alles draaien zonder heel veel drivers te downloaden, en welke vista 64 bit raad u mij aan, want ik denk dat er veel soorten zijn!
  5. Goeieavond, ik steek daarnet 2x2Gb ram geheugen latjes bij in mijn pc, en er zitten er ook al 2x1Gb latjes in, Dus nu zitten er 4 latte in , totaal 6Gb maar bij systeem in configuratie scherm zegt de pc totaal geheugen: 3.25Gb Neem je start , en dan uitvoeren en dan dxdiag dan zegt hij totaal: 3328mb Hoe komt het dat hij zo weinig weergeeft, terwijl er 6 GB inzit? Ik heb een AMD athlon 64 x2 6000+ (3.0ghz) xp sp2, en geforce 8800 ultra 768mb(deze kaart heeft niets met de zaak te maken denk ik) als iemand weet hoe dit komt, gelieve snel te reageren dank u!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.