Ga naar inhoud

Future

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Future

  • Verjaardag 13-06-1987

Future's prestaties

  1. Heb er juist met mijn audio manager zitten veranderen en heb op een of andere manier het gepiep kunnen verminderen door mijn micro aan te sluiten en op off gezet wat ik wel vreemd vind want zonder micro is het gepiep er wel en als ik de micro op on zit is het gepiep zelfs luider dan anders. Dan heb ik terug op ventrilo mijn micro getest en zelfs als het op off staat kan ik via een test mij zelf horen samen met het gepiep misschien dat dit kan helpen.
  2. bij apperaatbeheer geen geel vraagteken. heb al met headset en speakers geprobeerd met en zonder micro.. het geluid is constant het zelfde zoomend gepiep dat ik zelfs kan verhogen of verlagen via z'n draai knop voor volume als ik micro in steek is het geluid nog hoger. en wat ik ook vreemd vind is als ik mijn muis naar boven doe (1cm naar boven) maakt het een hoger gepiep.. greetz
  3. ok het piepend geluid gaat maar niet weg heb vandaag format gedaan enja ik ben echt radeloos zelf kan ik het piepend geluid vermindere en vermeerdere door speakers volume heb al geprobeerd met micro en zonder micro piepend geluid is blijvend..
  4. het gepiep is er terug.. en heb niets veranderd tis gewoon vreemd. ik had wat instellingen veranderd bij realtek HD audio manager. maar het gepiep blijft telkens terug komen :s
  5. ja staat in eerste post heatset en boxen. ik heb het voor elkaar gekregen dat er geen gepiep meer is maar wel in men micro als ik met mensen praat via internet.
  6. ook als ik alles demp blijft het gepiep er door komen.
  7. bedoel je daar mee dat het in een gewoon stopcontact zit in de muur?
  8. hey, zit met een probleem waar ik echt niets van afweet.. alles werkt nog perfect van muziek dvd ect. maar er blijft een irritant gepiep op de achtergrond. heb al vanalles geprobeerd maar het piepend geluid gaat maar niet weg!! heb het geprobeerd met boxen en met headset!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.