Ga naar inhoud

wim peters

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    W7 ult.

wim peters's prestaties

  1. Hoi Dasle, ik heb een vga en video out op de kaart en heb je informatie doorgelezen en ga hier week-end weer eens mee aan de gang. had afgelopen zondag een gesprek met vriend uit Breda,die per telefoon allerlei aanwijzingen gaf,zodat ik ineens beeld op de TV kreeg dmv. het video snoertje,maar het was zo ingewikkeld dat het me op het laatst ging duizelen. Ik houd je op de hoogte hoe het verder gaat ,maar als het me te erg wordt stop ik! Met vriendelijke groeten -Wim
  2. Goedemorgen ben naar conf.scherm /beeldscherm inst. gegaan,krijg dan met, TV niet aangesloten, op monitor 1 beeld te zien,staat bij algemeen : niet-PnP-beelscherm.resolutie 1024 x 768. Sluit TV weer aan met bekende snoertje,start PC ,zelfde verhaal als voorheen,naar conf.scherm/beeldscherminst. staan nu 2 schermpjes op de monitoor afgebeeld, waarvan een met res. als boven en de andere 800x600 ,heb hiervan ook 1024x 768 gemaakt,toepassen, maar alles blijft gelijk ,dus monitor o.k en TV een prachtig egaal gekleurd beeld.Nog 1 bijzonderheid als ik rechtsboven op identificeren druk,komt er op de TV een bijna schermvullende 2 en op de monitor een 1 van dezelfde grote. Hoop dat je iets met mijn uitleg kunt, Vriendelijke Gr, Wim
  3. Hoi Dasle , Hier nogmaals Wim. Er gebeuren vreemde,maar toch wel positieve dingen . Deze middag wederom PC aan gezet en TV dmv video kabel aangesloten. Er gebeurt nu het volgende - Zet PC en TV aan- Op ,,beide,, schermen komt nu het opstart beeld van Asus -Krijg hierna op ,,beide,, schermen het welkoms beeld van Windows.- Nu vraagt Windows ,,alleen op PC scherm om het wachtwoord. Hier opend Windows normaal op het PC scherm en op het TV scherm komt een egale kleur van het bureaublad. OP het PC scherm kan ik ( gelukkig ) alles doen en het enige waar TV scherm op reageert is in het configatiesyst. veranderen van de achtergrond kleur van het bureaublad. Maar er gebeurt,in tegenstelling tot voorheen ,, iets,, Mijn vraag is ,wil je nog doorgaan of ,,gooi je de handdoek in de ring,, Hoop dat je me nog verder wilt helpen ,Vr.Groeten -Wim.
  4. Hoi Dasle, Dank voor je laatste mail,misschien ben ik te oud om dit soort zaken op te lossen en is mijn vraag ,,dom,, maat zit de jou genoemde ,,syteembalk,, ? en als ik hem vind wat moet dan doen?
  5. Hallo clarkie, Dank voor je interrese,maar helaas is het probleem nog niet opgelost. Ik heb het misschien wel 50 keer,met de afgedrukte instrukties voor mijn neus,geprobeerd met steeds het zelfde resultaat ,,verwijderen niet mogelijk zonder toestemming van trusted instaler enz. Ik werd er moedeloos van en ben maar even gestopt,maar ga zeker weer proberen. Vriendelijke Groet. Wim
  6. Hoi Dasle, erg duidelijke uitleg en heb dit uitgevoerd,is het nu zo dat nu automatisch mijn kaart is geüpdatet met de nieuwste drivers, ik heb ex. uitgevoerd en op het bureaublad staat een pictogram. dus in het kort ,hoe controleer ik nu of de kaart met nieuwe driver is geüpdatet? Ik ga in ieder geval maar weer eens verder proberen. via het prog. Speccy zag ik dat de kaart van 2007 is,maar dat is hier geloof ik niet van belang. Dasle ik moet zeggen dat het wel moeilijk vind voor een ,,dummy,, als ik,maar leer er wel veel van! Groeten - Wim.
  7. Hallo Dasle, het heeft even geduurd,maar hier ben ik weer,dit kwam omdat bestelde S-Vdeo snoertje wat op zich liet wachten. heb het volgende gedaan ,met deze resultaten. eerst snoertje op video ingang van TV en toen bij wijze van proef aan de andere kant een Conceptronic Mediaplayer aan gesloten, prima resultaat,toen een LaCie mediaplayer,zelfde goede resultaat, logisch alleen beeld. toen ,,final,, proef op video-out van kaart PC en ,,helemaal niets. sommige zeggen dat ik iets moet veranderen aan de instellingen van de video-kaart ,maar ik weet niet hoe en heb ook geen driver van die kaart Ati-Radeon 2400 HD pro en ook niets op internet vinden,alleen een site waar je eerst plm 80 Euro moet betalen om iets te doen ( pit-stop ). Misschien weet jij nog iets over dat instellen van die kaart? Vast weer hartelijk bedankt voor de aandacht -Wim
  8. Dasle, ik denk dat we er uit zijn. ik heb via google gezien dat Mini-DIN en S-video ,gelijk of bijna gelijk zijn. ik heb dit geprobeerd met een klein stukje S-video kabel,welk zonder probleem past in zowel videokaart als ook in de S-VIDEO aansluiting van mijn tv,of het werkt weet ik nog niet, maar heb gisteren een langere kabel besteld en ga het dan proberen Als ik meer weet laat ik dat weten,voor nu weer erg bedankt. Wim.
  9. dasle, het is dus inderdaad een ,,Mini-Din 9 ,, aansluiting,wat ik nog graag zou willen weten is ,als via deze aansluiting naar de ingang van mijn sony video ga (gele tulpplug) ,welke aansluiting ik van ,,Mini-Din 9,, plug ik moet nemen? misschien kan of iemand anders mij helpen,bij voorbaat dank- Wim
  10. Prima antwoord,maar bij poging tot formatteren zegt windows ,,formateren kan geen doorgand vinden,, ook de andere ,lastige oplossing,lukt mij niet. Ik heb de aanwijzingen afgedrukt en met het papier in de hand geprobeerd on bestanden of maken te verwijderen. geen succes,misschien heb je nog een truc voor me? Toch heel hartelijk bedankt voor de moeite. Wim
  11. asle, ik denk dat je me een heel end hebt geholpen en ga deze week zoen naar vivo of mini din 9 connector. ik laat weten of ik verder succes heb, vast heel erg bedank - wim -kalmthout.
  12. hallo jion.bedankt voor snellen antwoord,de bestanden waar het om gaat zijn gedee van een per abuis geïnstalleerde oude W 7 en de programfiles hiervan ,welke staan op D partitie van de HDD. Wim.
  13. Er zijn bepaalde bestanden die ik niet kan verwijderen omdat de pc zegt dat ik toestemming moet hebben van de zgn ,,Trusted Intaller,, wat kan ik hier aan doen? graag advies indien mogelijk. wim peters.
  14. Ik heb een Ati Radeon HD 2400 Pro videokaart met 2 aansluitingen ,een daarvan is VGA en de andere daar staat gedrukt Video Out. Ik zou graag willen weten wat voor een soort aansluiting (plug ) dit is,het lijkt op S-Video ,maar geloof niet dat dit juist is. Graag een advies ,waarvoor mijn dank. Wim Peters-Kalmthout.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.