Ga naar inhoud

Essien

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Essien's prestaties

  1. Heb alles gedaan zoals het moest, maar ik krijg als melding" DBAN finished with non-fatal erros. Eronder de log informatie. Het heeft maar 3minuten geduurd. En daar onder staat * Error /dev/sdd (process crash)
  2. Bedankt voor de info. Na dat ik mn partitie heb verwijdert moet ik nog maals windows erop te zetten?
  3. Beste Clarkie,Bedankt voor je reactie. Maar hoe zou ik dit moeten doen en hoe weet ik welke partitie ik moet verwijderen?
  4. Bedankt voor je reactie. Heb m'n award bios ook zo ingesteld. M'n pc start cd ook op, maar na het 'windows loading' kom ik terecht bij 'recovery options'.
  5. Beste,Ik heb het gedownload en meerdere keren geprobeerd. Maar ik kom echt weer uit bij recovery options....
  6. Bedankt voor uw mededeling. Ik had m'n post gewijzigd of is er nog iets wat verandert moet worden. Wanneer ik het gedownload heb en het op een cd heb geplaatst. Hoe moet ik het laten opstarten. Zoals hierboven is vermeld onder invloed van de bios aan te passen of is er een andere methode.
  7. Mijn fout, zal mijn eerdere geplaatste post even aanpassen. Ik heb Windows 7.ULTIMATE.SP1.ALL.EDITIONS.32-64-bit gedownload. Heeft u misschien een tip waar ik de juiste W7 kan downloaden?
  8. Dat heb ik al meerdere keren geprobeerd. Maar telkens wanneer ik een W7 cd erin stop, die ik zelf heb gedownload en de cd laat starten, dan kom ik telkens weer uit bij de repair recovery.
  9. Beste,Bedankt voor je reactie. Maakt niet uit, ik heb de hele zomer de tijd om het zelf te proberen.Hieronder vind u de gegevens:Productname: Istart F9240 AIOModel: CHOP-RENNee, ik had eerst vista erop. Maar die liep telkens vast opggegeven moment stuurde ik het op naar de pc maker. Die had alles eruit gehaald. Een vriend van me had W7 erop gezet. Na paar maanden startte die niet meer op zoals hierboven vermeld.
  10. Mij maakt het niet uit, want ik heb er al jaar niet meer op gezeten, dus mij maakt het niet uit om alles te verliezen. Nee, ik weet niet of ik op mn pc een recovery partitie heb.
  11. Bij system recovery options kriijg ik "start up repair". Als ik dit klik, dan zoekt die naar problemem, maar hij vindt niks. Ik krijg dan een melding om de informatie op te sturen. "system restore" als ik hierop klik dan krijg ik 'no restore points have been created on your computer's system drive. to create a restore point open "system protection". klik ik op "system protection" dan krijg ik als melding "Your computer is running in a limited diagonistic state. If you use sustem restore in this limited state, you cannot undo the restore operation. "system image your computer". krijg als melding "windows cannot find a system image on this computer". "windows memory diagonstic" "Command prompt"
  12. Ja, dan klik op een willekeurige toets. Dan komt er op mn scherm te staan windows is loading. Dit duurt ong een halve minuut. En wanneer je denkt, dat je het goed hebt gedaan komt 'recovery repair' tevoorschijn....
  13. Ik ben er al uren mee bezig, maar ik kom niet verder dan 'recovery options'. Gelukkig heb ik nog een laptop, maar ik zou graag m'n pc willen maken. Ik heb W7 gedownload en W7 recovery. Maar geen 1 van deze wilt die pakken. Elke keer wanneer ik het m'n cd laat starten, dan kom ik na het laden bij recovery options. Wat is er aan de hand met m'n pc? Ik had een hardware test gedaan en er kwam uit dat ik er geen hardware gevonden was op mn pc. Wat betekent dit?
  14. Het is gelukt. Ik heb first boot op cd rom staan. Ik heb mn cd erin staan, maar het werkt niet. Ik kwam na opstatrten weer bij repair recovery.
  15. Bedankt! Maar ik stuit aan een ander probleem. Bij mij staat er bij 'Boot' in mn bios. 'Removable device priority not installed'. Dus ik kan al niet eens met stap 1 beginnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.