Ga naar inhoud

TomB

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

TomB's prestaties

  1. Excuses. Win 10 Pro 64b HP Elitebook. Vermoed bios of hardware maar aangezien ik niet in bios raak en lampje specifiek 9x knippert bij indrukken aan/uit-knop... Bedankt.
  2. Hallo, heb hier een hp elitebook 8470p die blijft hangen; start niet op, lampje accu flikkert precies 9 keren en dan niets meer. Batterij al uitgehaald, biosupdate gedownloadt en proberen uit te voeren maar windows-toets - B start niet op om bios te flashen, scherm blijft zwart en lampje blijft knipperen bij inhouden aan/uit-knop. Iemand enig idee wat dit kan zijn en hoe te verhelpen? Dank bij voorbaat!
  3. Dit weekend iets aan de hand bij een klant zijn Win 8 pc wat ik nog niet heb meegemaakt als IT-er in Win8 omgeving. Kreeg een foutmelding dat opstartbestand hal.dll niet aanwezig was. Opstartherstel toegepast en Win 8 startte terug op. Na verschillende reboots, opeens "preparing automatic repair". Hij probeert problemen vast te stellen op de computer maar vindt niets. Voerde dan een systeemherstel uit naar voorgaand punt voor de laatste update (enige mogelijkheid). Geen resultaat. Pc vernieuwen, niets. Automatisch herstellen, niets. Melding dat Windows niet goed kan worden geladen. Bijgevolg blijft die dus nog steeds hangen bij het opstarten. Iemand een idee/suggestie? Clean install is het snelst MAAR geen back-up van bestanden...
  4. Na installatie van Classic Shell en gebruik van Classic Explorer kan ik niet meer met de muis bestanden/mappen verslepen en dus verplaatsen naar een andere locatie binnen de Verkenner. Iemand die weet welke instelling daarvoor veranderd moet worden? Alvast bedankt!
  5. Hallo, ik zou graag van Studio Brussel een stream (Studio Ibiza) opnemen om achteraf te kunnen beluisteren of op CD te branden. Het recorden op zich is geen probleem en lukt me maar helaas nadat ik geëxporteerd heb naar WAV, MP3, ... is de opname 3 keren zo stil als het originele en absoluut niet bruikbaar. De rate heb ik thans op 44100Hz laten staan en al geprobeerd op het maximum maar geen oplossing. Iemand raad? Of suggesties voor een ander recordprog? Alvast bedankt! Grts, Tom
  6. De Fibernet modem zit achter de Belkin N router ja maar daarvan heb ik het draadloos signaal uitgeschakeld. standaard gateway via ipconfig /all is 192.168.2.1 Belkin heeft uiteraard internet, anders zou ik niet op dit forum kunnen
  7. Ik heb dus mijn beveiliging op hetzelfde ingesteld als mijn router WPA2. Ik zie nu de verbinding met mijn SSID in de setup. Wanneer ik de repeater opstel, krijg ik een verbinding met mijn draadloos netwerk wat de TP-Link moet versterken maar geeft geen internet door. In bijlage mijn Belkin setup screen. Wat is mijn gateway eigenlijk? Ik heb nu geprobeerd op 192.168.0.1 ipv 192.168.2.1 omdat dat blijkbaar de router zijn IP is.
  8. In de Lan-eigenschappen heb ik eerst automatisch laten staan en dan omgeschakeld naar statisch omdat ik anders niet kon inloggen op de TP-Link. DNS van Telenet ook van de router gekopieerd en ingevuld maar gaf geen relaas. Ja ik heb de TP-Link gekoppeld aan mijn router want je ziet het MAC staan... Beveiligingssleutel heb ik nog niet geprobeerd, heb ik ook disabled laten staan. Zelfde encryptie als router e.d. dus ingeven daar. Ik probeer het alvast uit.
  9. Onderstaand een prtscreen van de eigenschappen van Lan-verbindingen wanneer ik een IP aan de TP-Link toeken. En twee prtscreens van de status van de repeater wanneer ik ingelogd ben op hem. Bij wireless security staat hij wel nog op disable security. Zou ik dat moeten aanpassen? Neemt de repeater de beveiligingssleutel niet gewoon over van de router waarvan hij het signaal moet versterken?
  10. Beste experts, ik wil een TP-Link als repeater gebruiken op mijn Belkin N+ wireless router om het signaal naar de tuin toe te versterken. Handleiding gevolgd, ingelogd op TP-Link, weliswaar IP ingesteld op 192.168.2.1 omdat dit gateway van mijn router is. TP-Link vervolgens ingesteld als repeater (alsook universal repeater geprobeerd), verbinding gemaakt met mijn router zodat ik het MAC-adress zie en dan repeater reboot. Wanneer ik de TP-Link op zijn plaats zet, geeft hij echter geen signaal door naar pc's toe. Lampje "System" en "WLAN" blijven knipperen. Enige raad, hulp? Ik heb hier nogal een thread van gevonden maar deze is helaas gesloten en de oprichter geeft zijn oplossing niet prijs... http://www.pc-helpforum.be/f186/tp-link-tl-wa901nd-39205/ Alvast bedankt! Tom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.