Ga naar inhoud

Manuela72

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Manuela72

  1. Ik krijg helemaal geen melding, bijvoorbeeld bij een site (gamesquare.nl) kan ik inloggen, maar er komen geen kaarten.
  2. Hallo, de Adobe flash player en java zijn geinstalleerd, maar het probleem is niet opgelost. Iemand een oplossing??
  3. Zal gaan kijken, maar volgens mij wel
  4. Bedankt voor alle hulp, mijn geluid werkt sinds gisteren avond weer. Bij apparaat beheer heb ik alles wat daar in staat 1 voor 1 aangeklikt. Er stond er 1 bij die was uitgeschakeld en nadat ik die heb ingeschakeld deed het geluid het zomaar weer. Ik zou nu niet meer weten welke het was. Het enige dat nu nog niet werkt, is spelletjes doen op internetsites, bijvoorbeeld de sites Gamesquare en spelletjes.nl. Als ik dat nog voor elkaar krijg doet alles het weer.
  5. Geluid doet nog steeds helemaal niks. Zijn er misschien andere oplossingen, en misschien iets simpeler (uitgelegd)
  6. Kan het ook op een cd-rom gebrand worden, de USB-poorten van de probleem pc doen het niet. (dat is geen probleem, zoek ik ook geen oplossing voor)
  7. Zo, het probleem met internet is opgelost, ik moest inderdaad een cd-rom van het moederbord gebruiken, ik had eerst de verkeerde. Nu nog (hopelijk het laatste) volgende probleem: mijn media player geeft aan dat er een probleem is met het geluidsapparaat. Iemand tips???
  8. Ik heb inderdaad de cd-rom van het moederbord ook gebruikt, maar die "weigert" onderdelen. Maar ik kan het nog een keer proberen.
  9. Ik laat hem draaien en als hij klaar is stuur ik het logje wel op.
  10. Ik heb precies gedaan wat u heeft gezegt, echter de pc staat nu nog steeds te draaien, links onderin blijft dat rondje draaien. Ik heb wel al het een en ander aan gegevens, misschien kunnen we samen zo achter halen wat u wilt weten??? Ik zal er gelijk bij zeggen dat ik niet heel veel verstand van pc's heb, en daardoor misschien de "moeilijke" woorden en termen niet begrijp. Daarom dus wel het verzoek erbij het zo simpel mogelijk te houden.
  11. Ik heb echt geen idee welk merk of model het is, we hebben hem 9 jaar geleden laten bouwen door een bedrijf dat nu niet meer bestaat.
  12. Oke, nu kom ik ergens. Kunt u alleen nog helpen door mij te vertellen waar ik die drivers vind??? Staan die op mijn eigen laptop?? Of vind ik die op internet??? Ik heb windows Vista op mijn laptop, en windows XP home op de vaste pc. ---------- Post toegevoegd om 17:23 ---------- Vorige post was om 17:22 ---------- O,ja, kan ik ze dan ook op een cd-rom zetten???
  13. Geen idee, maar zonder internet kan ik toch geen drivers installeren??? Was al blij dat het met windows gelukt was.
  14. Mijn probleem is het volgende: Ik heb windows xp home edition geformateerd en opnieuw geinstalleerd. Na 3 dagen klieren is het eindelijk gelukt. Nu heb ik het volgende: de netwerkkaart of adapter is weg!!!!! Zomaar foetsie. Internet heb het altijd perfect gedaan. Nu schijn ik die wel via internet te kunnen downloaden en op een disk branden en daarna op de probleem pc te kunnen zetten, maar waar vind ik die op internet???? Of misschien een andere oplossing????? ---------- Post toegevoegd om 16:50 ---------- Vorige post was om 16:47 ---------- O,ja, bij mijn netwerkcentrum is de hele LAN verbinding ook pleite, zijn samen buiten spelen denk ik???? Hoe herstel ik dit probleem
  15. Ik heb vandaag met de windows xp home edition cd rom, windows opnieuw geinstaleerd. Alles ging goed, tot ik mij moest aanmelden. Ik krijg nu een scherm met: gebruikersnaam en wachtwoord. Heb al van alles geprobeert, maar niets werkt. Oftewel, ik kan nog steeds mijn vaste pc niet opstarten omdat ik het wachtwoord kwijt ben. Starten in veilige modus en het wachtwoord veranderen helpt niet, er blijft een melding komen dat het domein niet word herkent. Hebben jullie een oplossing?? Nogmaals, ik kan dus nergens in komen, ik moet mij eerst aanmelden en dat lukt niet.
  16. heb het geprobeerd, maar hij schiet over het scherm heen, het scherm om hem in de veilige modus te starten verdwijnt te snel om ook maar iets te doen. ---------- Post toegevoegd om 11:31 ---------- Vorige post was om 11:26 ---------- de aanhouder wint, heb uiteindelijk de veilige modus gevonden, maar het resultaat is helaas hetzelfde.
  17. Ik heb even opgezocht hoe dat moet, in veilige modus opstarten, maar dat kan niet. De pc start helemaal niet op. Ik krijg het welkom scherm, en daarna springt het scherm meteen op wit met de tekst dat ik moet wachten
  18. Gisterenavond leest mijn man een voetbalpagina op internet en krijgt een waarschuwing van zijn antivirus (avast) dat er een trojan horse is geblokkeerd. Als hij het internet wil afsluiten, word zijn scherm wit met in het engels en in het duits een melding dat hij even geduld moet hebben terwijl de connectie word hersteld. Dat staat nu nog steeds op het scherm, we kunnen er helemaal niets meer mee. Het witte scherm blijft en we hebben geen idee hoe we dit kunnen verhelpen. We kunnen niet op het bureaublad of internet komen. Wat kan en moet ik doen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.