Ga naar inhoud

vtveen

Lid
 • Aantal items

  165
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

vtveen's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

 • Eerste post
 • Actief
 • Gespreksstarter
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

 1. Het is ietsjes anders dan jij schrijft. Ik heb nu de vinkjes uitgezet bij : "Voor alle berichten die ik verzend vragen om " ........ Hartelijk dank !!
 2. Het probleem is juist dat ik de keuze voor "E-mailopties" niet krijg. Ik probeer op twee manieren dat te bereiken: bij Postvak in en bij een nieuwe email. Kies ik dan voor Extra > Opties dan krijg ik twee verschillende Pop-up vensters, zie bijlagen.
 3. Zoals gezegd met moeite weten in te stellen, maar kan echt niet reconstrueren hoe ik dat voor elkaar heb gekregen, cq welke stappen ik heb gedaan. Ik weet nu niet meer hoe en waar ik die instelling weer kan verwijderen. Heb alle mogelijkheden onder "Extra" > "Opties" geprobeerd, maar zonder succes.
 4. Nadat ik gisteren - met veel moeite - een ontvangst/leesbevestiging heb ingesteld voor een bijzondere email naar een aantal van mijn contacten, probeer ik dat nu weer te verwijderen. Dat lukt echter niet, weet niet waar ik dat moet doen.
 5. Het werkt weer; heel hartelijk bedankt !!
 6. Zie nu dat ook het linken vanuit een email niet meer lukt. Bijvoorbeeld als ik op de tekst "Ga naar dit bericht' uit de PC Helpforum mail klik, komt er een pop=up (zie bijlagfe) tevoorschijn.
 7. Zie nu dat ook het linken vanuit een email niet meer lukt. Bijvoorbeeld als ik op de tekst "Ga naar dit bericht' uit de PC Helpforum mail klik, komt er een pop=up (zie bijlagfe) tevoorschijn. Doc1.doc
 8. In mijn Excelbestand heb ik allemaal namen (). Normaal kon ik daar op klikken om op internet naar de betreffende persoon te gaan. Dat werkt nu niet meer.
 9. Ik heb een Excelbestand, waarop ik bijhoud welke personen mijn foto's bezoeken op het internet (bij Ipernity.com). Sinds twee dagen werkt de hyperlink vanuit Excel naar de website niet meer.
 10. Zal ongetwijfeld, maar weet echt niet wat echt heeft geholpen.
 11. Vanmorgen, bij het weer opstarten van de PC, bleek het probleem 'vanzelf' te zijn opgelost.
 12. Allen hartelijk dank. het probleem is inmiddels opgelost.
 13. Is dat Excel 2003 ?? heb van alles geprobeerd, maar zie nergenns 'Excel opties'
 14. Ik gebruik Excel 2003 en heb plotseling stippellijnen op m'n werkblad die de pagina einden weergeven. Hoe krijg ik die stippellijnen weer weg ??
 15. Het gaat nog steeds goed. Komt het euvel terug, dan kom ik terug met een nieuwe vraag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...