Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

vtveen

Lid
 • Aantal items

  161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hyperlink werkt niet meer

  Het werkt weer; heel hartelijk bedankt !!
 2. Hyperlink werkt niet meer

  Zie nu dat ook het linken vanuit een email niet meer lukt. Bijvoorbeeld als ik op de tekst "Ga naar dit bericht' uit de PC Helpforum mail klik, komt er een pop=up (zie bijlagfe) tevoorschijn.
 3. Hyperlink werkt niet meer

  Zie nu dat ook het linken vanuit een email niet meer lukt. Bijvoorbeeld als ik op de tekst "Ga naar dit bericht' uit de PC Helpforum mail klik, komt er een pop=up (zie bijlagfe) tevoorschijn. Doc1.doc
 4. Hyperlink werkt niet meer

  In mijn Excelbestand heb ik allemaal namen (). Normaal kon ik daar op klikken om op internet naar de betreffende persoon te gaan. Dat werkt nu niet meer.
 5. Hyperlink werkt niet meer

  Ik heb een Excelbestand, waarop ik bijhoud welke personen mijn foto's bezoeken op het internet (bij Ipernity.com). Sinds twee dagen werkt de hyperlink vanuit Excel naar de website niet meer.
 6. Pagina einden verwijderen

  Zal ongetwijfeld, maar weet echt niet wat echt heeft geholpen.
 7. Pagina einden verwijderen

  Vanmorgen, bij het weer opstarten van de PC, bleek het probleem 'vanzelf' te zijn opgelost.
 8. Pagina einden verwijderen

  Allen hartelijk dank. het probleem is inmiddels opgelost.
 9. Pagina einden verwijderen

  Is dat Excel 2003 ?? heb van alles geprobeerd, maar zie nergenns 'Excel opties'
 10. Pagina einden verwijderen

  Ik gebruik Excel 2003 en heb plotseling stippellijnen op m'n werkblad die de pagina einden weergeven. Hoe krijg ik die stippellijnen weer weg ??
 11. Computer slaat steeds op zwart

  Het gaat nog steeds goed. Komt het euvel terug, dan kom ik terug met een nieuwe vraag.
 12. Computer slaat steeds op zwart

  Windows 7 Professional. Inderdaad slaat hij om de 10 minuten af en start dan automatisch weer op. Inmiddels gaat het weer goed, zonder dat ik iets gedaan heb. Ik wacht nog een paar dagen af. Als het zo blijft sluit ik deze vraag.
 13. Na het opstarten van m'n PC kan ik ca. 10 minuten werken en dan slaat hij op zwart. Daarna start hij vanzelf weer op, maar 10 minuten later is het weer hetzelfde liedje.
 14. Ik begrijp het, maar als ik het verhaal over die herinstallatie lees, weet ik niet of ik dat aandurf. Zou iemand separaat daarvan toch nog kunnen kijken naar die laatste vraag over het wijzigen van een naam van een opslagmap ??.
 15. Hoe nu verder. Ik weet niet zo goed wat en waar ik moet plaatsen ?? Een overzicht: - De oorspronkelijke vraag van deze discussie (Avast GrimeFighter) is een paar dagen geleden automatisch opgelost na het beschikbaar komen van de opvolger Avast Cleanup. - Ik heb nog steeds vastlopers bij het openen van sites met video's en/of geluid. Lijkt mij een 'onoplosbaar' probleem tussen Firefox en Flash - Collectieve bestandsnaam wijziging is opgelost met het antwoord van '' Passer - Staat nog open m'n vraag over 'Naam van een opslagmap wijzigen' "Door schade en schande (CTB locker virus) wijs geworden ben ik bezig back-up's van mijn fotoboeken te maken op een externe harde schijf. Na het back-uppen van een eerste boek wilde ik kijken of eea goed was gegaan een probeerde het betreffende boek te openen en kreeg een pop-up venster met de vraag met welk programma ik dat wilde doen. Ik koos toen voor Acrobat Reader, wat niets opleverde. Maar alle andere boeken waarvan ik ook een back-up maakte worden automatisch in een Acrobat Reader Map opgeslagen. Kan ik dat wijzigen en ook dat 'automatisme' stoppen ???"
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×