Ga naar inhoud

Gilbert46

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gilbert46

  1. Ik heb gisteren een tweedehands gekocht en ik werk weer normaal.Bedankt voor de raadgevingen.
  2. Ik heb een oude monitor van de zolder gehaald(niets weggooien ) en is nu gestart zonder flikkeren.Ik zal verder afwachten.
  3. Mijn scherm flikkert veel tijdens het opstarten van de pc of na de stand-bye positie.Dit duurt 30 seconden en dan is alles normaal en dit sedert een week.Het is een pc HP dekstop Pavillon van 2006.
  4. Het probleem is opgelost.Het leegmaken van het logboek van I-Tunes heeft vooral geholpen.Mijn schoonzoon heeft een van volgende links gebruikt,dewelke weet ik niet juist. AppleMobileDeviceHelper startupType automatic to startupType automatic (delayed) netsh winsock reset netsh int ip reset c:\logfile.txt In tegenstelling van wat ik in een vorige reactie heb geschreven,om de processenlijst te openen,moet ik Crtl+Alt+Delete indrukken.Maar die aangegeven programma's uitschakelen helpt niet zo veel. Met dank en groetjes. [/size][/color][/font]
  5. Mijn schoonzoon heeft juist nog eens gekeken.Ik zal proberen uit te leggen wat hij gedaan heeft.Hij heeft het logboek van I-Tunes opgeruimd.Ik begrijp dat niet maar misschien u wel.Ook moet ik telkens bij het openen van I-tunes Crlt+ Delete indrukken en dan in de lijst Apple mobile en I-pod uitschakelen,ik gebruik dat toch niet.Op het eerste zicht werkt internet nu beter.Ik zal het verder moeten ondervinden.Afspraak binnen een week of zo.Met dank
  6. Dank u,ik zal het voorleggen aan mijn schoonzoon.Ik ben het engels niet zo meester.
  7. Ik heb een pc:HP pavilion dekstop T3520.be-AMD 64 3500+ ,1024 MB,4DIMM sockets.Aangeschaft in 2006. Ik ben begonnen met een I-Tunes versie 7 en door de updates ben ik nu aan versie 10.5.Vroeger had ik geen problemen maar sedert ik de versie 10.5 heb en I-Tunes staat aan,werkt mijn internet en e-mail storend traag.Als ik surf kan ik niet meer de muziek opzetten.Mijn schoonzoon heeft reeds een versie 9 teruggeplaatst maar dan herkent deze versie de muziek niet.Want telkenmale als er een update is,wordt de bibliotheek aangepast.Dus mijn bibliotheek is aangepast aan de versie 10.5 en de versie 9 herkent dat niet.Weet er iemand raad?Dank u.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.