Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

nicky.1988

Lid
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik heb 1 maand geleden bijna een nieuwe pc in elkaar gestoken. Op mijn oude pc had ik geen problemen met muis reactie tijd in somige spellen. Maar me deze nieuwe pc plots wel. Ook al is deze nieuwe "overkill".
 2. Kheb het geprobeerd. Ik heb een logitech muis erop aangesloten. Het geeft hetzelfde resultaat
 3. O wauw , Ik ken niemand met dezelfde muis. Maar ik kan wel proberen met een ANDER muis. Dat zou hetzelfde resultaat opleveren toch?
 4. De kalibratie en de ondergrond zijn helemaal in orde. Ik gebruik een steelseries Qck muismat. Zoals ik het al zei. Ik vind het supper raar dat het enkel in somige spellen voorkomt. Niet bij alle.
 5. Hey, 9/10 heeft het iets te maken ofwel me je temperatuur ofwel met je voeding. Als je ons zekker over een speccy link kunt bewapenen dan zal je zeker verder geholpen worden.
 6. Heeft niemand een idee hoe ik dit probleem kan oplossen?
 7. Hey, O wauw ja inderdaat die hoge termperaturen vallen meteen op. Het is bijna het dubele van wat ze moeten zijn.
 8. De verschil tussen de 2 xfx voedingen zijn dat die van 100 euro gewoon een boel kabels heeft en de xfx van 130 euro is modulair. Dit betekend dat je enkel de standart kabels krijgt bij de voeding. En je krijgt extra kabels meegeleverd die je gewoon kunt instekken en gebruiken in de voeding. Dus het kabel management met die van 130 is veel beter. Om terug te komen bij de opmerking van Dasle, de xfx voedingen hoor je helemaal niet, ik kan garanderen dat deze zeer stil zijn.
 9. Deze is zekker geen slechte voeding. Maar dan zit je nog rond de prijs van 100euro. Dan noch raad ik je beter aan om voor rond de zelfde prijs voor XFX 850 pro of voor 30euro extra de XFX 850 pro Modulair. XFX850wPro ALTERNATE - HARDWARE - Voedingen - meer dan 600 Watt - XFX PRO850W Core Edition XFX 850w PRO Black edition semi modulair ALTERNATE - HARDWARE - Voedingen - meer dan 600 Watt - XFX 850W Semi Modular Black Edition
 10. Volgens mij, kan het liggen aan 6 dingen. 1. Begin bij de scherm en probeer deze aan te sluiten op een ander pc/tv/dia... zie of het daar ook voorkomt. 2. Jou VGA of DVI kabel die je gebruikt heeft zijn tijd gehad. Probeer een andere (geleende) kabel eens. 3. Jou grafische kaart eens eruit halen en goed ontstoffen (zovel de rest van jou pc) zie of dat helpt. ( het kan zijn dat jou grafische kaart kapot is) 4. Er is geknoeid geweest op de instellingen bij u beeldscherm ( op de scherm zelf) of aan de instellingen van jou grafische kaart ( ati catalyst of nVidia instellingen. Hangt van jou grafische kaart af) 5. Probeer een ander uitgang op jou grafische kaart. 6. Jou grafische driver is niet up to date (wat een mogelijkheid kan zijn. Maar daarmee niet te veel mee bezig zijn want het is dan ook weer het allerlaatste mogelijkheid wat heel onwaarschijnlijk is.)
 11. Mogelijkheid is dat jou voeding niet voldoende goed werkt. Het kan zijn dat deze onregelmatig en te veel stroom gaf aan jou hardware. Dat kan tot gevolg geven dat u hardware te warm word door te veel elektrisch activiteit. Maar ook dat deze voor een kortsluiting in jou hardware kan zorgen waardoor jou pc spontaan uitvalt. Eventueel moet je eens proberen de voeding te vervangen. Ikzelf maak gebruik van een XFX Black edition 850w modulair voeding. Ik ben daar meer dan tevreden over. Misschien zou het iets voor jou zijn?
 12. Het kan zijn dat u hardware niet compatiebel is met ubuntu. Probeer eens windows erop te doen en zie of dat gaat.
 13. Het kan zijn dat de kabel defect is waarmee dat deze is aangesloten. Heb je geprobeerd om een ander kabel te gebruiken? Hoor je misschien raar geluid van de hdd uitkomen als je deze in werking stelt? Brander er lichtjes of hoor/voel je deze werken als je deze aansluit?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...