Ga naar inhoud

jeroendeco

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jeroendeco

  • Verjaardag 31-10-1988

jeroendeco's prestaties

  1. Die optie die jij aanhaalt(rechtstreeks met WD), is inderdaad interessant. Even de site van De Post geraadpleegd en dat zou me 9euro kosten wat uiteraard goed meevalt. Echter reken ik een termijn van een week voor die aanvraag + verzending verwerkt en opgezonden wordt. Dus waarschijnlijk zal 'k hem toch eerst naar Alternate sturen, en hopen dat het niet eeuwig duurt. Of werkt Alternate zelf ook met fabrieksgarantie en wachten zij de reactie af van WD?
  2. Ok bedankt, hopelijk houdt ie het nog een maand uit, 'k heb 'm namelijk nog nodig voor projecten en examen programmeren. De HDD heb ik besteld bij Alternate. Heb je er enig idee van hoelang dit ongeveer zou duren?
  3. Hallo, sinds kort doet m'n HDD vervelend (laptop HDD 250GIG van Western Digital). Windows weigert onmiddellijk op te starten (start het op via bootmenu), en dan krijg ik de mededeling zo snel mogelijk een back-up te maken. Gisteren heb ik een bestand gedownload, en bij het zippen ervan gaf hij de fout "cyclische redundantiecontrole". Ondertussen heb ik al een chkdsk uitgevoerd, en hij vond idd een en ander die niet werkte. Ook bij het scannen met NOD, kon hij enkele NFTS-bestanden niet openen. Verder maakt m'n HDD wel géén vreemde geluiden, dus ik vermoed dat hij nog herstelbaar is. Vraag is of er daarvoor nuttige tools zijn? Hieronder de resultaten van de scan met de WD-tool en een HDD Health tool.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.