Ga naar inhoud

anneke320

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over anneke320

  • Verjaardag 13-11-1967

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Weinig Ervaring

anneke320's prestaties

  1. Hoi, Jipiejeee gelukt met de ultimate boot cd. Bedankt voor de tips allemaal. Gelukkige groeten, Anneke320
  2. Sorry nog steeds geen succes...F8 werkt ook niet pfffff, enkel F2 en F12, maar daar ben ik niets mee momenteel. En ja is een recovery aanwezig op een van de partities. Helpen recoveryschijven van een andere laptop? Nog meer hulpmiddeltjes? GRAAG! Mvg Anneke320
  3. Wel, het opschonen: De laptop reageerde heeeel traag en of zelfs soms niet. Dit kwam doordat ze er veel 'brol' had opgezet zoals schermachtergronden, werkbalken en ongevraagde programma's enzo. Daarom. Een virus kan bijna niet, vermits ze een betalende antivirus (panda) heeft. De laptop is: Toshiba Satellite C670-1DR met Windows 7 Home Premium voor geïnstalleerd. Serienr: 4C322739R En idd de recovery schijven heeft ze nooit aangemaakt, maar ik denk wel dat er een aparte recovery partitie aanwezig is. Spijtig genoeg kan ik dit niet meer zien vermits ik steeds het Windows paswoord moet ingeven dat hij totaal niet meer aanneemt. En F8 werkt ook niet, ik kom steeds terug op het Windows aanmeldscherm. Hij mag eventueel geformatteerd worden, als dit nog kan natuurlijk. Bedankt voor de reactie
  4. Het wachtwoord is 100% correct, de keren voordien ging het wel. En ja ik wilde die opschonen, meer niet. En om zeker te zijn dat ze niks kwijt was heb ik alles op een externe harde schijf gezet met Windows Easy Transfer.
  5. Niemand een oplossing? Ben ook aan het zoeken op internet zonder resultaat. De laptop mag geformatteerd worden, geen probleem. Maar hoe doe ik dat dan weer? Moet ik dan geen bootable USB-stick of cd hebben? Die heb ik dus niet en ik kan niet in DOS of hoe noemt dat nu weer, lol. Waar kan ik die vinden?
  6. Even ter verduidelijking, ik heb dit gedaan met Windows easy transfer.
  7. Hoi, Ja zoiets dacht ik ook al. En heb ik geprobeerd, maar dat lukt niet. Ik heb die gegevens trouwens gekopieerd met een Windows hulpprogramma, iets van gegevens overzetten naar nieuwe pc. En ik wilde de laptop terug vernieuwen en dan al haar gegevens er terug opzetten. En als dit het probleem is, hoe los ik dit dan op?
  8. Hoi, Mijn dochter heeft een laptop met Windows 7 home premium. Ik wilde de laptop vernieuwen en heb al haar gegevens op een externe harde schijf geplaatst. Plots kan ik niet meer inloggen met haar wachtwoord. Het is zeker juist, want de keren daarvoor ging dit wel. Het wachtwoord opnieuw instellen lukt ook niet want dan geeft Windows de melding: Geen Station: Voor dit onderdeel zijn verwisselbare media, zoals schijven of een USB-flashstation vereist. Plaats een schijf of sluit een USB-flashstation aan en probeer het opnieuw. Hoe los ik dit op? Dank u voor uw antwoord/oplossing anneke320
  9. Oke bedankt hoor. Ik heb er wel honderd liggen die dan niet meer gespeeld kunnen worden. Schandalig eigenlijk. Die zijn indertijd allemaal aangekocht! Niets aan te doen dus?
  10. Oeps even vergeten te reageren op deze post. Ik heb de laptop binnen gedaan want ik kreeg hem echt niet meer aan de praat. Toch bedankt voor al de hulp. Deze post mag gesloten worden.
  11. Hallo, Ik heb een spelletje en wil dit gebruiken op een laptop met windows vista. Dit spelletje was te spelen met windows 95/98. Mijn petekindje wilde dit spelen, maar de 'oudste' computer die ik heb is windows vista. (Ik heb ook nog een laptop met windows 8.) En die kan dit niet draaien??? Ik snap hem niet. Er is iets met quicktime for windows 2.1.2. Ik heb de compatibiliteit reeds aangepast, maar dit lukt nog niet. Wat doe ik verkeerd? Bedankt voor de hulp en sorry als ik domme vragen stel
  12. Dit heb ik gisteren gedaan, en nu maar effe wachten zeker. Ps zou het toch niet kunnen dat de harde schijf stuk is? Want die Ubuntu werkt op de RAM niet? PS: Kan ik die schijf aan mijn andere laptop hangen via USB of HDMI of zo? Bedankt voor de hulp hoor.
  13. "Ze" zijn de mensen van Carrefour. En ja, ik heb betaald met bankcontact. Maar dat was niet voldoende. Daar staat niet bij dat dit voor de laptop was! Dit kon perfect een andere aankoop geweest zijn zeiden ze. pfff.
  14. Bedankt voor reactie. Ik heb het garantiebewijs niet meer en moet daarom de kosten zelf betalen. Ze voorspelden 500 à 600 euro, daar heb ik al een nieuwe voor! Das dus de reden waarom ik zelf probeer om het op te lossen. PS: zou het helpen om een nieuwe Windows 7 aan te schaffen uit de winkel? Want het lijkt mij, vermits elk programma werkte, de harde schijf niet stuk is maar dat windows gecrasht is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.