Ga naar inhoud

PcGirl

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PcGirl

  • Verjaardag 26-11-1986

PcGirl's prestaties

  1. Hey Abbs, De laptop blijft draaien alsof hij constant bezig is... Heb ook al Avast verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar ook daar is er geen verschil te merken.
  2. Dag Abbs, Ik heb gisteren nog een schijfcontrole uitgevoerd. Ik kreeg wel niet de optie om bepaalde zaken aan te vinken... Maar er werden uiteindelijk geen fouten gevonden.
  3. Er was een heel klein beetje stof, maar dat heb ik eruit geblazen. Ik weet wel niet meer hoe het allemaal aanstond Kan ik het gewoon ook allemaal op uitgeschakeld laten staan?
  4. Ok, dat heb ik gedaan. Er was eentje dat niet wilde uitschakelen en op ingeschakeld bleef staan (zie foto). Het blijft ook draaien...
  5. De laptop start veel sneller op en is ook veel sneller nu, maar het geluid (draaien en blazen) is nog steeds op de achtergrond aanwezig. Het is precies of de laptop steeds met iets bezig is. Wat kan dat zijn?
  6. Dag Abbs, In bijlage het tekstbestand. startup.txt
  7. Ik hoor nog steeds precies iets constant draaien op de achtergrond. De laptop is wel sneller!
  8. Ik hoop dat het gelukt is! De laptop viel uit (batterij plat) tijdens het heropstarten. In bijlage het logje. Fixlog.txt
  9. In bijlage de logjes! FRST.txt Addition.txt
  10. Beste, Ik ben nieuw op dit forum en ik hoop dat ik op de juiste plaats ben om mijn vraag te stellen. Mijn laptop is sinds een tijdje erg traag: trage opstart, trage reacties en er lijkt constant op de achtergrond iets te draaien. Ik vraag me af of er een virus o.i.d. is dat dit kan veroorzaken? Mijn virusscanner (Avast) geeft echter geen virussen aan. Wat kan ik nog doen om mijn laptop terug sneller te laten gaan? Groetjes!
  11. Hey! Bedankt voor je antwoord! Via die weg lukt het echter ook niet... Maar ik heb gisteren enkele dingen geprobeerd en ben dan uiteindelijk op microsoft site uitgekomen om na te kijken of mijn Office wel legitiem is. Toen ik dus een 'Office valideren' uitvoerde, kreeg ik de melding dat het geen legitieme versie is (Probleem: De productcode die bij de installatie van Office is opgegeven, wordt door Microsoft herkend als een productcode die aan een grote klant is verstrekt. Deze productcode is gereserveerd voor exclusief gebruik van die klant en kan niet worden gebruikt om andere exemplaren van Microsoft Office te installeren.) Ik snap het niet goed, want ik heb de laptop 2 jaar geleden met alles erop en eraan gekocht... Hoe kan dat dan niet legitiem zijn? :s Ik heb dan bij windows update aangegeven dat hij die update niet meer moet weergeven..
  12. Hallo! Al een paar dagen heb ik het probleem dat mijn laptop (windows XP) steeds een melding geeft voor een automatische update. Als ik deze dan installeer krijg ik daarna telkens volgend bericht: "De volgende updates zijn niet geïnstalleerd: Meldingen van Office Genuine Advantage (KB949810) nl" Daarna kan ik enkel op 'afsluiten' klikken. En dan begint het spelletje weer vanaf het begin... Enkele uren later weer hetzelfde bericht met hetzelfde gevolg. Op mijn pc staat een legale versie van office 2003. Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt!
  13. De foutmelding bij opstarten heb ik niet meer gehad . Firefox geeft af en toe nog de foutmelding, maar misschien ligt het aan firefox zelf? De laptop is nog steeds wat traag. Ik zal nog eens een schijfopruiming doen!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.