Ga naar inhoud

gbouck

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over gbouck

  • Verjaardag 02-08-1963

gbouck's prestaties

  1. gbouck

    Teller

    In ord! Mag gesloten worden.
  2. gbouck

    Teller

    Ja, inderdaad, ik had dat ook al geprobeerd. Maar waarschijnlijk ergens nog een foutje gemaakt. Top! En bedankt!!
  3. gbouck

    Teller

    Hallo, ik ben op zoek naar een functie of formule waar ik met een samengesteld bereik het aantal cellen kan tellen met een criteria in. In bijlage een rooster, het raster die nu nog leeg is, daar gaat het over. daarin zou ik graag automatisch het aantal zien verschijnen die overeenkomen met het hoofdraster bij de persoon (Ch., C;, G. en M.). Horizontaal is dat. Alle dank voor uw hulp !! Rooster 2019 - voorstel 4.xlsx
  4. Gelukt. topic kan op slot Geert.
  5. Dat zal ik morgen eens proberen, als het lukt, dan laat ik dit hier ook weten. Geert.
  6. droske, ik heb dit nagezien, alles staat correct. ik denk dat het iets anders moet zijn. we moeten verder zoeken.
  7. Als ik de muis over het scherm beweeg, dan krijgen de vensters automatisch de focus. Dat is niet normaal, hoe kan ik dit oplossen? Met dank, Geert B.AutoScreenRecorder_02 Jan. 18 20.31.avi
  8. Bedankt voor het antwoord. Ik mag er dus vanuitgaan dat alle bestanden zich in één directory bevinden en volledig zelfstandig werken. Er zijn geen verwijzingen naar het Windows register. m.a.w. nog een lekker ouderwets dos programma. bedankt voor de info. Geert.
  9. is het ondertussen gelukt met de licentie? Mijn vraag is, op welke locatie staan alle bestanden van dit programma? Ik moet ook een overplaatsing doen naar een nieuwe computer.
  10. Dat heb ik geprobeerd maar geen geluk. ik probeer het straks zonder internetverbinding.
  11. Dat is op Windows Vista home premium.
  12. Ik heb net dreamweaver cs4 geïnstalleerd. wanneer ik deze probeer te starten dan krijg ik deze foutmelding. "kan de toepassing niet initialiseren (0xc0150004)" weet iemand wat dit kan betekenen? ik heb ook office 2003 outlook en dan de student licentie van office 2007. Geert.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.