Ga naar inhoud

Robin De Mey

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Robin De Mey

  • Verjaardag 11-03-1999

Robin De Mey's prestaties

  1. ja virus scanner maar wat is nu een hele goeje ? free he ik heb avg ma die is nie zo proper
  2. ik ben opzoek naar een free scanner voor mijn pc maar wel een goeje wie weet er een waar hij heel tevreden van is ? mgv robin
  3. dit lijkt me niet slecht als er nog samenstellingen zijn mag altijd
  4. lijkt me wel goed maar zou toch graag nog een beetje lagere prijs
  5. Ik ben opzoek naar een redelijke game pc voor zachte prijs Maar heb weel een buget van maar 900 euro en alles inbegrepen ( accesoires, en zo ... ) wie kan me helpen ik had al gedacht van zo-een : (Configuratie - AMD Game PC, voor de gamer met eisen!) maar wil toch nog een weten wat jullie vinden dit is namelijk mijn eerste game pc dus ... Waarvoor heb ik een PC nodig ? OM TE GAME EN EEN BEETJE VOOR SCHOOL Wat is mijn budget ? HET BUGET IS 900 EURO VOOR ALLES MAX. MET ACCESIORES ER BIJ Een merkcomputer of een samenstelling ? MAAKT NIET UIT MAAR MOET GOED ZIJN OM TE GAMES VOOR GAMES ALS ( cod mw3 bf3 ) JA NA EEN JAAR OF 2 Ga ik overklokken ? NEE ALLEEN EEN STANDAART GARANTIE IS WELKOM Ga ik later upgraden ? Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? EEN USB 3.0 IS WELKOM Ga ik zelf assembleren ? MAAKT NIET UIT ALS HET MAAR GOED WERKT Heb ik een besturingssysteem nodig ? HOME PREMIUM VERSIE Ga ik zelf installeren ? NEE Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? EEN MOOIE BEHUIZING EN GOEDE GRAFISCHE KAART Heb ik nog randapparatuur nodig ? MONITOR EN MUIS EN TOETSENBORD MOETEN ER BIJ Heb ik specifieke wensen ? EEN STILLE PC MAAR KRACHTIG Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ? NEE EN IK WOON IN BELGIË mgv robin :cool:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.