Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

tygertjeggrr

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. oww dat heb ik helaas niet gezien,maar is dat mogelijk en kan ik erachter komen wie er gebruik van maakt ---------- Post toegevoegd om 20:25 ---------- Vorige post was om 20:23 ---------- klinkt miss raar maar gister ging mijn computer plotseling aan terwijl ik helemaal niets had ingesteld ...als dat dan kan
  2. hallo ik krijg soms een bericht als ik wil gaan afsluiten dat het niet kan omdat mijn pc nog in gebruik is door andere...hoe kan dit en wat kan ik doen om het te stoppen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.