Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Liberate

Lid
 • Aantal items

  140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Liberate

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 25-04-1973

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Intel Pentium 4
 • Monitor
  LG LED Flatron
 • Moederbord
  Intel LakePort
 • Processor
  Pentium 4 .....2.6 Ghz
 • Geheugen
  4 GB Kingston
 • Grafische Kaart
  Viideo kaart Intel(R) 82945G Express Chipset Family (128 MB)
 • Harde Schijf
  WDC 500 GB Intern / rest extern
 • Voeding
  Geen idee
 • Geluidskaart
  Geluidskaart Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
 • Behuizing
  Een rechthoekkige?
 1. heb het uiteindelijk gevonden. heb IPv4 uitgevinkt en doen ging alles weer... mag slotje op
 2. Hallo allemaal , Heb een probleem met mijn internet. Ik kan op bepaalde sites niet meer op zoals telenet.be Wel op andere sites (game site's) Had gebeld naar telenet en daar zeiden ze dat ik een test moest doen door het volgende in te geven: http://ipv6.test-ipv6.com Bij mijn ene laptop krijg ik 10/10 volgens de site maar de andere laptop krijg ik geen info laat staan een website E-mail werkt ook niet. Heb een systeem restore gedaan van enkele dagen terug... niets. Heb modem verschillende keren gereset Kan iemand mij helpen? Mvg
 3. ja maar bij het downloaden werken die niet zoals ik het zou willen. dat alles automatish word ingevuld enzo.. je hebt er genoeg speelschema's maar niet met formules.....
 4. Hallo allemaal , Weet er iemand waar ik een gratis versie van EK 2016 speelschema kan krijgen in Excel vorm waar die alles in aanpast? Winnaar poulle enzoverder tot eindwinnaar. Is voor een pronostiekje voor op't werk. Heb op google gekeken meer tevergeefs...
 5. Mijn probleem is dat mijn laptop zomaar in slaapstand gaat na X aantal minuten. Mijn instellingen staan goed ingesteld. Power plan staat ingesteld op "nooit" en tocht gaat ie elke X aantal in slaapstand of standby. Nu heb de ventilator bekeken en die is vrij en draait goed rond. Heb geen vuil tussen de schotten enzo. Alles perfect. Heb highjack this gedraait maar valt nog steeds uit elke X aantal,minuten. Zeer frustrerend. Weet iemand wat ik moet of kan doen???
 6. Ene pakket is office 2006 de andere 2007... versleuteld op VBA?? geen idee wat dat is. Dacht dat de excel files allemaal compatibel waren... Als die niet versleuteld is kan ik die wel openen.....heb getest met ander bestandje dat op lapop stond. De file die ik nodig heb is versleueld via paswoord.
 7. Had een excel file gemaakt (versleuteld) en wil die openen op m'n andere laptop en daar gaat ie niet open. Excel opent wel maar de pop-up waar ik normaal het paswoord in geef komt er niet. Alleen een blauw scherm. zonder raster. heb al vanalles geprobeerd... helaas... Iemand een idee??
 8. Beste leden , Heb zojuist een draadloze muis aangeschaft (maxxter : ACT-MSW-002) en alles werkt prima , alleen de mousewheel werkt niet. Als ik op de mousewheel druk kan ik de pagina wel naar beneden laten gaan,maar regel per regel naar beneden gaan met wheel gaat niet. Iemand een idee hoe ik dit oplos? mvg
 9. Ik heb de allerlaatste ViewNX 2.9.2 en in apparaat beheer krijg iknog steeds een geel uitroep teken. Heb al de stappen gedaan van hiervoor en zelfs op de site gekeken van nikon. Heb ook een systeem herstel gedaan ... noppes.... iemand nog een idee? Bij dubbelklikken op de driver krijg ik dit : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)
 10. OK de nikon staat in de lijst maar als ik erop dubbel klik staat er niets op de camera en er staan honderde foto's op. Vroger kreeg ik een POP up automatish als ik de camera aansloot. Nu niet meer. - - - Updated - - - Bij rechts klikken op de Nikon krijg ik een "foutmelding" in verband bij drivers.
 11. Kijk ik heb de software geinstalleerd zoals voorheen trouwens , ik sluit m'n nikon camera aan en ik hoor dat windows een signaal geeft. Maar tussen "computer" staat die camera nergens te vinden. Zie bijlage
 12. Ja dat heb ik natuurlijk gedaan . Springt zelfs op in m'n lijst "hardware" maar verder dan dit doet ie niets. S2700 staat er met icoontje van camera en al maar kan er niet op dubbel klikken... Windows kan de gevonden drivers niet laden zegt ie uiteindelijk. Als ik dan op de drivers klik zegt dat ze up to date zijn en dat ik de laatste nieuwe heb.
 13. Liberate

  Nikon S2700

  Als ik deze foto camera aansluit via usb hoor ik een geluidje van windows dat ie aangesloten is maar staat niet tussen "computer" in de lijst en kan dus niets selecteren wat op m'n Nikon staat. Drivers zijn up to date... Weet er iemand raad???
 14. Voor één bepaalde site krijg ik wel het log in pagina te zien maar als ik dan verder inlog krijg ik " [h=1]500 - Internal Server Error[/h] iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Heb al cookies verwijderd en historie enzo maar niets
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...