Ga naar inhoud

Wondermam

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wondermam's prestaties

  1. Een aantal jaren geleden heb ik een website gemaakt in Microsoft Publisher voor mijn Bed & Breakfast. Deze voldoet voor mij prima. Nu wil ik echter op deze website ook de mogelijkheid hebben om de info in een andere taal te lezen. Is daar in Publisher een (relatief) eenvoudige manier voor? Ik heb al geprobeerd met een knop (bijv. Duits vlaggetje) door te linken naar extra pagina's die ik gemaakt heb in het Duits. Probleem is echter dat ik dan niet weet wat ik met mijn nederlandstaligfe navigatiebalk moet doen... (Moet ik misschien de balk verwijderen en voor elk hoofdstuk een aparte knop maken? En deze dan op de duitse pagina's ook apart in het duits maken?) Of is er een ander websiteprogramma waar je wel envoudig meertalige sites in kan maken?
  2. Bovenstaande dingen beide geprobeerd...en het probleem blijft bestaan. Nou valt er met dit probleem wel te leven, dus ik laat het er maar even bij. Maar vreemd blijft het wel! In ieder geval bedankt voor het meedenken.
  3. Bovenstande is exact wat ik iedere keer doe, maar zodra ik mijn pc opnieuw start, is deze instelling weer weg en krijg ik een lege pagina als ik een 2e, 3e enz. tabblad open!
  4. Ik wil graag dat elk nieuw tabblad dat ik open opstart met mijn startpagina. Dat heb ik ook ingesteld in het configuratiescherm. Maar iedere keer als de pc uit geweest is en ik opnieuw opstart lijkt de pc de instelling te zijn vergeten, want bij ieder nieuw tabblad krijg ik dan een lege pagina. Wat kan hier aan de hand zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.